Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demiral SK Ötüken
ThefunAttack Tactiek Zafer
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Sütçü rent richting de bal. Sütçü speelt de bal door. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 0:1

8e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı met een sublieme pass. Buluş heeft problemen om de bal te vangen. Buluş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 0:2

10e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı rent richting de bal. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı schiet op doel. Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buluş rent richting de bal. Nemere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buluş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buluş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tấn Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 0:3

12e minuut.
Asilkurt geeft een hoge lob. Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner is nu in balbezit. Kolaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaycı haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh bokst de bal weg.

13e minuut.
Buluş schiet op doel. Cetner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocatürk neemt de hoekschop. Buluş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 0:4

18e minuut.
Kocatürk geeft de bal voor. Caçapava geeft de bal voor. Asilkurt kopt de bal weg. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Tấn Minh bokst de bal weg. Sieczka is nu in balbezit. Sieczka geeft de bal voor. Sütçü geeft een hoge lob. Nadide springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nadide rent richting de bal. Bariloni verovert de bal door een tackle van achteren. Bariloni speelt de bal door. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide passt de bal in één keer door. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... Cetner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buluş zijn tegenspeler op de grond. Buluş krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kolaycı is nu in balbezit. Caçapava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolaycı raakt geblesseerd tijdens het duel. Buluş neemt de penalty, wat een uithaal! Tấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 0:5

40e minuut.
Sieczka geeft de bal voor. Yakışmaz kopt de bal weg. Rattameister controleert de bal met de borst. Rattameister haalt uit met een fantastische trap. Kızılkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 1:5

45e minuut.
Asilkurt passt de bal met de wreef. Nadide rent richting de bal. Nadide speelt de bal door. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 68%, Ötüken 32%.
Demiral SK - Ötüken 1:6

55e minuut.
Kocatürk passt de bal in één keer door. Kolaycı rent richting de bal. Cetner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolaycı raakt geblesseerd tijdens het duel. Buluş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kocatürk kopt de bal weg. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı passt de bal zonder na te denken. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kolaycı probeert naar een medespeler te passen. Tấn Minh probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt kopt de bal weg. Daar is Kolaycı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolaycı schiet op doel. Tấn Minh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Rattameister rent richting de bal. Hart met een sublieme pass. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis draait met de bal, schiet en ... Kızılkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 2:6

88e minuut.
Caçapava kopt de bal weg. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk passt de bal in één keer door. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - Ötüken 2:7

90e minuut.
Asilkurt speelt de bal door. Nadide is nu in balbezit. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 64%, Ötüken 36%.
Demiral SK - Ötüken 2:7