Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix United Kara Panter
CF Z Def Tactiek PanTR
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 70.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft de bal voor. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 0:1

4e minuut.
Maršál heeft problemen om de bal te vangen. Maršál met een sublieme pass. Høeg rent richting de bal. Høeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 0:2

21e minuut.
Vila geeft een hoge lob. Więckiewicz kopt de bal weg. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høeg is nu in balbezit. Høeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 0:3

22e minuut.
Maršál passt de bal met de wreef. Gwidon met een sublieme pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Høeg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Høeg de bal. Høeg schiet op doel. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila speelt de bal door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft de bal voor. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vila speelt de bal door. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostás bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg onderschept slim de pass. Høeg schiet op doel. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Martinov probeert naar een medespeler te passen. Maršál probeert naar een medespeler te passen. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Patriarca rent richting de bal. Maršál verovert de bal door een tackle van achteren. Maršál geeft een hoge lob. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Minga de bal. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Høeg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 0:4

45e minuut.
Inworp. Naruoka komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 60%, Kara Panter 40%.
Phoenix United - Kara Panter 0:4

46e minuut.
Vila is nu in balbezit. Vila passt de bal met de wreef. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vila rent richting de bal. Vila passt de bal zonder na te denken. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 0:5

53e minuut.
Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršál onderschept slim de pass. Maršál geeft de bal voor. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Maršál speelt de bal door. Rostás bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naruoka. Naruoka krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Prăscan de bal onder controle te krijgen. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ordáz rent richting de bal. Değirmendere verovert de bal door een tackle van achteren. Frutuoso rent richting de bal. Frutuoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 1:5

84e minuut.
Naruoka passt de bal zonder na te denken. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Kara Panter 1:6

88e minuut.
Maršál verovert de bal door een tackle van achteren. Maršál geeft een hoge lob. Naruoka rent richting de bal. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 47%, Kara Panter 53%.
Phoenix United - Kara Panter 1:6