Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adinisenkoy ALTAY
samet Tactiek Umut 5-2-3
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Frangueiro geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Cimuszek rent richting de bal. Paciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Paciosi schiet op doel. Aşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Wabik kopt de bal weg. Cimuszek heeft problemen om de bal te vangen. Mayz rent richting de bal. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quartieri geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Ngugi is nu in balbezit. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro geeft een lange en hoge pass. Kazhigaliev kopt de bal weg. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Aşkan bokst de bal weg.

33e minuut.
İzbırakmaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wabik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frangueiro met een sublieme pass. Wabik geeft de bal voor. Aşkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Paciosi kopt de bal weg. Mayz is nu in balbezit. Cimuszek is nu in balbezit. Mayz onderschept slim de pass. Mayz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - ALTAY 0:1

39e minuut.
Wabik passt de bal zonder na te denken. Mayz is nu in balbezit. Mayz passt de bal in één keer door. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Paciosi geeft een lange en hoge pass. Aşkan met een sublieme pass. Frangueiro kopt de bal weg. Mayz controleert de bal met de borst. Mayz schiet op doel. Aşkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - ALTAY 0:2

42e minuut.
Susuz passt de bal zonder na te denken. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babulewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babulewicz kan niet meer verder spelen. Serdengeçti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 62%, ALTAY 38%.
adinisenkoy - ALTAY 0:2

46e minuut.
Zirnitzer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ngugi kopt de bal weg. Inworp. Frangueiro met de inworp. Zirnitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirnitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hurskanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ngugi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayz begaat een overtreding. Mayz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cimuszek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wabik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zirnitzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Aşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - ALTAY 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 59%, ALTAY 41%.
adinisenkoy - ALTAY 0:3