Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU Bilgetürk
kdfs Tactiek KLASİK 532
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 64.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Piwoński met de inworp. Yenigün rent richting de bal. Yenigün passt de bal in één keer door. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. Dutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bibard rent richting de bal. Bibard geeft een hoge lob. Yenigün rent richting de bal. Yenigün geeft de bal voor. Bibard springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Di Fante speelt de bal door. Sorescu rent richting de bal. Sorescu geeft de bal voor. Mazolo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bibard de bal. Meio Campista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bibard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Bilgetürk 0:1

14e minuut.
Bibard is nu in balbezit. Bibard met een sublieme pass. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo draait met de bal, schiet en ... Dutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Bilgetürk 0:2

17e minuut.
Dutina rent richting de bal. Dutina geeft een lange en hoge pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński geeft een hoge lob. Mazolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazolo rent richting de bal. Mazolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Papalexis probeert naar een medespeler te passen. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yenigün zal de hoekschop nemen. Bibard springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cοllymore probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fante begaat een overtreding. Di Fante krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sorescu passt de bal zonder na te denken. Yenigün rent richting de bal. Yenigün speelt de bal door. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bakurdzhiev geeft een hoge lob. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft een hoge lob. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 82%, Bilgetürk 18%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Bilgetürk 0:2

48e minuut.
Sorescu geeft de bal voor. Yenigün kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Fante de bal. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. Dutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista verovert de bal door een tackle van achteren. Meio Campista geeft de bal voor. Sorescu rent richting de bal. Sorescu geeft een hoge lob. Dutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sorescu passt de bal zonder na te denken. Bibard is nu in balbezit. Papalexis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bibard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bibard neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Yenigün is nu in balbezit. Yenigün passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bibard de bal. Bibard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bakurdzhiev met een sublieme pass. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu onderschept slim de pass. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Mazolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kudrawiec geeft de bal voor. Sobieszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft de bal voor. Mazolo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cοllymore is nu in balbezit. Bibard verovert de bal door een tackle van achteren. Bibard speelt de bal door. Mazolo rent richting de bal. Mazolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Piwoński geeft een hoge lob. Chiriac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yenigün met een sublieme pass. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Yenigün passt de bal met de wreef. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec geeft de bal voor. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yenigün met de inworp. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński geeft een lange en hoge pass. Mazolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakurdzhiev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Yenigün speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński passt de bal met de wreef. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Mazolo krijgt zijn hoofd ertegen. Dutina bokst de bal weg.

89e minuut.
Bibard heeft problemen om de bal te vangen. Bibard met een sublieme pass. Bakurdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. Dutina bokst de bal weg.

89e minuut.
Szegfü rent richting de bal. Szegfü geeft een hoge lob. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Millot is nu in balbezit. Millot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 78%, Bilgetürk 22%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Bilgetürk 0:2