Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Despacitos __BEŞİKTAŞK__
agresivve Tactiek Son Sans
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 54
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ciupik kopt de bal weg. Oktar heeft problemen om de bal te vangen. Genda speelt de bal door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Viera is nu in balbezit. Viera passt de bal zonder na te denken. Cosini rent richting de bal. Cosini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik passt de bal met de wreef. Oktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sopârlă stond buitenspel. Rincón neemt vlug de vrije trap. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Việt rent richting de bal. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sassanguie controleert de bal met de borst. Ciupik speelt de bal door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 1:0

29e minuut.
Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek rent richting de bal. Cosini verovert de bal door een tackle van achteren. Cosini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 2:0

37e minuut.
Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie passt de bal in één keer door. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Parra is nu in balbezit. Hoàng Việt onderschept slim de pass. Hoàng Việt schiet op doel. Michelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Minh onderschept slim de pass. Duy Minh geeft een hoge lob. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 32%, __BEŞİKTAŞK__ 68%.
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 2:0

47e minuut.
Janczarek geeft een hoge lob. Inworp. Domínguez met een snelle inworp. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini geeft een lange en hoge pass. Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac met een sublieme pass. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano haalt uit met een fantastische trap. Michelet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 2:1

51e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Sassanguie geeft de bal voor. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano geeft een hoge lob. Hoàng Việt springt en kopt de bal. Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Cosini is nu in balbezit. Cosini probeert naar een medespeler te passen. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 3:1

56e minuut.
Genda is nu in balbezit. Genda passt de bal in één keer door. Cosini rent richting de bal. Cosini haalt uit met een fantastische trap. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 4:1

57e minuut.
Viera passt de bal met de wreef. Sopârlă is nu in balbezit. Eskişehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Pupovac probeert de bal aan de voet te houden. Duy Minh rent richting de bal. Hoàng Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Việt schiet op doel. Michelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 5:1

79e minuut.
Sassanguie met een sublieme pass. Pupovac is nu in balbezit. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel. Michelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 5:2

84e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Ciupik speelt de bal door. Oktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Janczarek geeft een lange en hoge pass. Patano is nu in balbezit. Patano passt de bal met de wreef. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Michelet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 35%, __BEŞİKTAŞK__ 65%.
Despacitos - __BEŞİKTAŞK__ 5:3