Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED Coritiba FC
off Tactiek Coritiba 4_4_2
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 67.6
solide Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta geeft een hoge lob. Turan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ulubatlı speelt de bal door. Daar is Bulgurcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Chianale kopt de bal weg. Turan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:1

17e minuut.
Taušan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konik met de inworp. Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Taušan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Küçükler de bal. Yuğtunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cuesta neemt vlug de vrije trap. Bablekos kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Chianale is nu in balbezit. Chianale draait met de bal, schiet en ... Tejera bokst de bal weg.

22e minuut.
Ulubatlı passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Kutlular rent richting de bal. Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Yuğtunç onderschept slim de pass. Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundra geeft de bal voor. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel. Tejera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Küçükler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tundra zal de hoekschop nemen. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Tejera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rigaux passt de bal zonder na te denken. Ulubatlı met een sublieme pass. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Tejera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:2

39e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu onderschept slim de pass. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:3

43e minuut.
Bablekos is nu in balbezit. Bablekos geeft een hoge lob. Daar is Yuğtunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Tejera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:4

43e minuut.
Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Umayr is nu in balbezit. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 73%, Coritiba FC 27%.
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:4

48e minuut.
Turan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dankov de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bablekos zal de hoekschop nemen. Chianale maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Tundra met een snelle inworp. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Chianale kopt de bal weg. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ulubatlı geeft de bal voor. Turan kopt de bal weg. Yuğtunç rent richting de bal. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dankov onderschept slim de pass. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale met een sublieme pass. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:5

56e minuut.
Kutlular is nu in balbezit. Kutlular geeft een hoge lob. Tundra geeft de bal voor. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:6

58e minuut.
Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos passt de bal met de wreef. Turan rent richting de bal. Turan draait met de bal, schiet en ... Tejera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:7

65e minuut.
Ulubatlı is nu in balbezit. Ulubatlı passt de bal met de wreef. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos geeft een hoge lob. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:8

69e minuut.
Bablekos rent richting de bal. Bablekos geeft een lange en hoge pass. Yuğtunç kopt de bal weg. Ulubatlı geeft een hoge lob. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tejera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Turan speelt de bal door. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos speelt de bal door. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:9

79e minuut.
Baltacı speelt de bal door. Klungelig pakt Bablekos de bal. Bablekos passt de bal zonder na te denken. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel. Tejera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Yuğtunç kopt de bal weg. Tundra geeft de bal voor. Chianale is nu in balbezit. Chianale draait met de bal, schiet en ... Tejera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:10

89e minuut.
Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Kaźmierczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kutlular de bal. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 72%, Coritiba FC 28%.
SETOZ UNİTED - Coritiba FC 0:11