Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fulsal anaco Patriotas FC
Normal Tactiek Fino
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Andueza heeft problemen om de bal te vangen. Andueza speelt de bal door. Pedraza is nu in balbezit. Długi onderschept slim de pass. Długi haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente geeft een lange en hoge pass. Echeverria kopt de bal weg. Długi rent richting de bal. Długi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria probeert naar een medespeler te passen. Długi rent richting de bal. Długi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Duarte de bal. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui passt de bal zonder na te denken. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:1

18e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Echeverria is nu in balbezit. Bencomo is nu in balbezit. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza onderschept slim de pass. Andueza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente speelt de bal door. Carbonell rent richting de bal. Długi onderschept slim de pass. Długi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carbonell de bal onder controle te krijgen. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:2

38e minuut.
Echeverria passt de bal zonder na te denken. Pedraza rent richting de bal. Trifu verovert de bal door een tackle van achteren. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:3

40e minuut.
Długi rent richting de bal. Terán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Długi raakt geblesseerd tijdens het duel. Trifu komt bij de bal en schiet. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:4

44e minuut.
Długi draait met de bal, schiet en ... Ruiz met een sublieme pass. Długi kopt de bal weg. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 73%, Patriotas FC 27%.
fulsal anaco - Patriotas FC 0:4

48e minuut.
Ruiz trapt de bal weg van het doel. Valente kopt de bal weg. Terán rent richting de bal. Długi rent richting de bal. Długi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Toxqui is nu in balbezit. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu passt de bal in één keer door. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ... Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:5

60e minuut.
Trifu is nu in balbezit. Trifu met een sublieme pass. Długi is nu in balbezit. Długi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terán de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabrera komt het veld opgelopen. Roque komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Echeverria probeert naar een medespeler te passen. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi is nu in balbezit. Długi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:6

66e minuut.
Negreanu komt het veld opgelopen. Zalzman komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi onderschept slim de pass. Pedraza onderschept slim de pass. Zalzman verovert de bal door een tackle van achteren. Zalzman haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peña komt het veld opgelopen. Castro met een harde bal richting middenveld. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal in één keer door. Długi is nu in balbezit. Długi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fulsal anaco - Patriotas FC 0:7

71e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencomo rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pedraza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pardo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Carbonell de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Długi is nu in balbezit. Długi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi onderschept slim de pass. Terán rent richting de bal. Długi onderschept slim de pass. Długi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fulsal anaco 59%, Patriotas FC 41%.
fulsal anaco - Patriotas FC 0:7