Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tean 3B CF Deportivo Urdaneta
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Benaventte onderschept slim de pass. Hartveit met een sublieme pass. Andreiescu speelt de bal door. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Villamizar is nu in balbezit. Villamizar met een sublieme pass. Hartveit met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Carrizo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit passt de bal zonder na te denken. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano geeft een lange en hoge pass. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hartveit passt de bal met de wreef. Losada is nu in balbezit. Losada geeft een lange en hoge pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Carrizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zambrano de bal. Hartveit speelt de bal door. Sojo controleert de bal met de borst. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 1:0

15e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Carnegie rent richting de bal. Benaventte verovert de bal door een tackle van achteren. Benaventte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 1:1

18e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hartveit speelt de bal door. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu geeft de bal voor. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu draait met de bal, schiet en ... Carrizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 2:1

27e minuut.
Hartveit passt de bal met de wreef. Tabata rent richting de bal. Tabata met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojo geeft een hoge lob. Atmodjo geeft de bal voor. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hartveit passt de bal met de wreef. Bogoescu rent richting de bal. Pineda rent richting de bal. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu schiet op doel. Carrizo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Hartveit kopt de bal weg. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carrizo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 3:1

43e minuut.
Hartveit speelt de bal door. Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano speelt de bal door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Losada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojo probeert naar een medespeler te passen. Andreiescu geeft de bal voor. Zambrano probeert de bal aan de voet te houden. Bogoescu springt en kopt de bal. Carrizo bokst de bal weg.

45e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Inworp. Malano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartveit rent richting de bal. Hartveit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean 3B CF 27%, Deportivo Urdaneta 73%.
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 4:1

47e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 5:1

49e minuut.
Doeltrap. Carrizo trapt de bal weg. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit geeft de bal voor. Bogoescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Atmodjo rent richting de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartveit onderschept slim de pass. Hartveit geeft de bal voor. Bogoescu springt en kopt de bal. Carrizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Hartveit onderschept slim de pass. Hartveit probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 6:1

70e minuut.
Sojo rent richting de bal. Bogoescu onderschept slim de pass. Hartveit is nu in balbezit. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carrizo met een harde bal richting middenveld. Hartveit kopt de bal weg. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Carrizo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 7:1

73e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu geeft een hoge lob. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 8:1

77e minuut.
Inworp. Malano met de inworp. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Sojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Carrizo speelt de bal door. Daar is Hartveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartveit passt de bal met de wreef. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Carrizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 9:1

80e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 10:1

83e minuut.
Hartveit is nu in balbezit. Hartveit passt de bal in één keer door. Andreiescu speelt de bal door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean 3B CF 25%, Deportivo Urdaneta 75%.
Tean 3B CF - Deportivo Urdaneta 10:1