Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Victoria FC Barcesousa
Normal Tactiek Guardiola6
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Matov rent richting de bal. Matov speelt de bal door. Kärger is nu in balbezit. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:1

11e minuut.
Doldo is nu in balbezit. Doldo geeft een lange en hoge pass. Riveros kopt de bal weg. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:2

16e minuut.
Doldo heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia onderschept slim de pass. Saldivia passt de bal in één keer door. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Huerta geeft de bal voor. Matov kopt de bal weg. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barcenas geeft een hoge lob. Perez Greco kopt de bal weg. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:3

38e minuut.
Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas verovert de bal door een tackle van achteren. Barcenas geeft de bal voor. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. Chirinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov geeft een lange en hoge pass. Daar is Zalzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 65%, Barcesousa 35%.
La Victoria FC - Barcesousa 0:3

46e minuut.
Kärger heeft problemen om de bal te vangen. Kärger passt de bal met de wreef. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:4

58e minuut.
Bolet rent richting de bal. Bolet passt de bal in één keer door. Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:5

60e minuut.
Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Savaresse rent richting de bal. Kärger rent richting de bal. Kärger schiet op doel. Chirinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:6

65e minuut.
Saggiomo passt de bal zonder na te denken. Canorea is nu in balbezit. Huerta rent richting de bal. Canorea onderschept slim de pass. Canorea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machís met een sublieme pass. Kärger rent richting de bal. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Machís trapt de bal weg. Bolet kopt de bal weg. Usher heeft problemen om de bal te vangen. Canorea rent richting de bal. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:7

77e minuut.
Kärger onderschept slim de pass. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger is nu in balbezit. Kärger schiet op doel. Chirinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Barcesousa 0:8

85e minuut.
Doldo geeft de bal voor. Perez Greco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kärger rent richting de bal. Kärger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 73%, Barcesousa 27%.
La Victoria FC - Barcesousa 0:8