Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 00:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Venezuela
  • Stadion: GEMN Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2492
GEMN internacional de puerto la cruz
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 28.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Lozano speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stine. Stine krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Montana passt de bal met de wreef. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski onderschept slim de pass. Lipski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana is nu in balbezit. Montana geeft de bal voor. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEMN - internacional de puerto la cruz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEMN 48%, internacional de puerto la cruz 52%.
GEMN - internacional de puerto la cruz 0:1

46e minuut.
Lucena onderschept slim de pass. Lucena geeft de bal voor. Klungelig pakt Lozano de bal. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Piar onderschept slim de pass. Lipski rent richting de bal. Piar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Valbuena passt de bal in één keer door. Portelli is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Portelli rent richting de bal. Lezama onderschept slim de pass. Lezama probeert naar een medespeler te passen. Lipski is nu in balbezit. Lipski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Aristigueta komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Gąbka de bal. Gąbka met een sublieme pass. Lozano rent richting de bal. Lipski verovert de bal door een tackle van achteren. Lipski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara geeft een lange en hoge pass. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Stine is nu in balbezit. Stine haalt uit met een fantastische trap. Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stine is nu in balbezit. Stine schiet op doel. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mustalahti komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana met een sublieme pass. Lipski rent richting de bal. Lipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEMN - internacional de puerto la cruz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEMN 57%, internacional de puerto la cruz 43%.
GEMN - internacional de puerto la cruz 0:2