Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stylins10 FORORO FC
Normal Tactiek matadora
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 34.6
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Gregor speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek speelt de bal door. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Torres speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Dobek maakt een afschuwelijke overtreding. Dobek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal met de wreef. Mancini rent richting de bal. Mancini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stylins10 - FORORO FC 0:1

30e minuut.
Dobek kopt de bal weg. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Mancini rent richting de bal. Mancini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal met de wreef. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Trabzon rent richting de bal. Tortolero met een sublieme pass. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon schiet op doel. Olarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Jeannin rent richting de bal. Olarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Maestre geeft een lange en hoge pass. Stolojan kopt de bal weg. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon geeft een lange en hoge pass. Mancini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini onderschept slim de pass. Mancini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Mancini kan de bal niet met de borst controleren. Jeannin is nu in balbezit. Mancini is nu in balbezit. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Olarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Borjas kopt de bal weg. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo geeft een hoge lob. Mancini rent richting de bal. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Olarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stylins10 78%, FORORO FC 22%.
stylins10 - FORORO FC 0:1

51e minuut.
Mancini rent richting de bal. Mancini geeft de bal voor. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Olarte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gamargo de bal. Jeannin met een sublieme pass. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Daar is Maestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stylins10 - FORORO FC 0:2

65e minuut.
Jeannin passt de bal in één keer door. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri begaat een overtreding. Mancini raakt geblesseerd tijdens het duel. Araujo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dobek met een snelle inworp. Araujo geeft een lange en hoge pass. Olarte probeert naar een medespeler te passen. Dobek rent richting de bal. Dobek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dobek geeft de bal voor. Klungelig pakt Trabzon de bal. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ... Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stylins10 - FORORO FC 0:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met een snelle inworp. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Jeannin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Olarte met een harde bal richting middenveld. Trabzon kopt de bal weg. Araujo met een sublieme pass. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan geeft een hoge lob. Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini draait met de bal, schiet en ... Olarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stylins10 - FORORO FC 0:4

85e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo speelt de bal door. Trabzon geeft een hoge lob. Mancini is nu in balbezit. Mancini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Santos met een harde bal richting middenveld. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Trabzon is nu in balbezit. Trabzon geeft een hoge lob. Jeannin springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
stylins10 - FORORO FC 0:5

87e minuut.
Trabzon is nu in balbezit. Trabzon speelt de bal door. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stylins10 84%, FORORO FC 16%.
stylins10 - FORORO FC 0:5