Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Compoticas FC Cafeteros FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten good
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Mézga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cermeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cermeño krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Macitoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macitoğlu. Macitoğlu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mézga kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Small is nu in balbezit. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:1

15e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:2

21e minuut.
López rent richting de bal. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small passt de bal in één keer door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:3

34e minuut.
Dolas met een snelle inworp. Small is nu in balbezit. López legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Small is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Small neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compoticas FC 66%, Cafeteros FC 34%.
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:4

54e minuut.
Inworp. Meleán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Dolas is nu in balbezit. Dolas met een sublieme pass. Small is nu in balbezit. Small geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:5

59e minuut.
Arreaza verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arreaza. Arreaza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bracamonte trapt de bal weg. Solano probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Bracamonte bokst de bal weg.

72e minuut.
Redondo passt de bal in één keer door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ... Bracamonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:6

77e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Small onderschept slim de pass. Small probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compoticas FC 70%, Cafeteros FC 30%.
Compoticas FC - Cafeteros FC 0:6