Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Doral FC CEM F.C
Normal Tactiek Matadora
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 27.1
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal in één keer door. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ... Roque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een hoge lob. Madera probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft de bal voor. Aristeguieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Mota kan de bal niet met de borst controleren. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Castellanos de bal. Utrera kopt de bal weg. Martins met een sublieme pass. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aristeguieta trapt de bal weg van het doel. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft de bal voor. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millán trapt de bal weg. Álvarez kopt de bal weg. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera geeft een hoge lob. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras geeft de bal voor. Wlazłowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz probeert naar een medespeler te passen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas passt de bal zonder na te denken. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Roque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Álvarez neemt de hoekschop. Wlazłowicz probeert de bal met de borst te controleren. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Doral FC - CEM F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Doral FC 59%, CEM F.C 41%.
Deportivo Doral FC - CEM F.C 0:1

46e minuut.
Simonelli geeft de bal voor. Vivas kopt de bal weg. Klungelig pakt García de bal. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vivas is nu in balbezit. Vivas probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Doral FC - CEM F.C 0:2

60e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Castellanos maakt een afschuwelijke overtreding. Utrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utrera met een snel genomen vrije trap. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. Aristeguieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Doral FC - CEM F.C 0:3

66e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez geeft de bal voor. Vivas rent richting de bal. Vivas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolívar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Monagas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas onderschept slim de pass. Vivas geeft de bal voor. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Aguirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Doral FC 67%, CEM F.C 33%.
Deportivo Doral FC - CEM F.C 0:3