Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bananas FC Atlético Mara
Poder Del Medio Tactiek Barrera
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea passt de bal in één keer door. Marchán probeert naar een medespeler te passen. Aalken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Verbrugghen geeft een hoge lob. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aalken de bal. Aalken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Krunić probeert naar een medespeler te passen. Rincón is nu in balbezit. Silvestre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Silvestre naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bréchet geeft een lange en hoge pass. Verbrugghen is nu in balbezit. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Santeliz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rincón de bal. Aalken rent richting de bal. Klungelig pakt Aalken de bal. Aalken schiet op doel. De bal raakt de paal. Rover heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Cela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 64%, Atlético Mara 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bananas FC - Atlético Mara 0:0

46e minuut.
Verbrugghen passt de bal met de wreef. Krunić rent richting de bal. Aalken onderschept slim de pass. Aalken schiet op doel. Gómez Cela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - Atlético Mara 0:1

50e minuut.
Aray met een sublieme pass. Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchán passt de bal zonder na te denken. Aalken is nu in balbezit. Aalken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gómez Cela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Aray met een sublieme pass. Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen speelt de bal door. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz geeft de bal voor. Gómez Cela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Aray rent richting de bal. Verbrugghen onderschept slim de pass. Aray maakt een afschuwelijke overtreding. Aray krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bréchet rent richting de bal. Marchán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bréchet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bréchet wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Viollet trapt de bal weg. Myllymäki kopt de bal weg. von Hof rent richting de bal. Nüssli onderschept slim de pass. Nüssli draait met de bal, schiet en ... Viollet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 66%, Atlético Mara 34%.
Bananas FC - Atlético Mara 0:1