Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Toto Rubio El Bajo F.C.
Normal Tactiek GOL
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten adequate
average Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal zonder na te denken. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur draait met de bal, schiet en ... Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka passt de bal in één keer door. Chapecó rent richting de bal. Chapecó schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:1

15e minuut.
Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur onderschept slim de pass. Dhur speelt de bal door. Chapecó heeft problemen om de bal te vangen. Chapecó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Chapecó is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera met een sublieme pass. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lutka passt de bal in één keer door. Dhur rent richting de bal. Dhur geeft de bal voor. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó draait met de bal, schiet en ... Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Chapecó rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:2

24e minuut.
Deša verovert de bal door een tackle van achteren. Deša met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Dhur onderschept slim de pass. Dhur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Laiolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutka rent richting de bal. Urbina rent richting de bal. Lutka onderschept slim de pass. Lutka geeft de bal voor. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:3

38e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Chapecó rent richting de bal. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 88%, El Bajo F.C. 12%.
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:3

49e minuut.
Bello geeft de bal voor. Inworp. Lutka met de inworp. Dhur is nu in balbezit. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dhur rent richting de bal. Chapecó is nu in balbezit. Bello rent richting de bal. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Clavier rent richting de bal. Clavier passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó onderschept slim de pass. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Deša onderschept slim de pass. Deša passt de bal met de wreef. Clavier is nu in balbezit. Clavier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Toto Rubio 81%, El Bajo F.C. 19%.
Club Deportivo Toto Rubio - El Bajo F.C. 0:4