Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathfinder FC BetancourtFC
523 Tactiek DAVID1
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.5 gemiddelde waardering 32.9
unsatisfactory Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez met een sublieme pass. Edwards speelt de bal door. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Colmenares bokst de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Colmenares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Petit is nu in balbezit. Cadíz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadíz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Klungelig pakt Meléndez de bal. Pastor rent richting de bal. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit onderschept slim de pass. Petit geeft een hoge lob. Colmenares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Colmenares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathfinder FC - BetancourtFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathfinder FC 79%, BetancourtFC 21%.
Pathfinder FC - BetancourtFC 0:1

64e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi schiet op doel. Colmenares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Edwards met een snelle inworp. Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft de bal voor. Di Giorgi maakt een snoekduik en kopt de bal. Colmenares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos met een sublieme pass. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Colmenares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathfinder FC - BetancourtFC 0:2

89e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft de bal voor. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathfinder FC - BetancourtFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathfinder FC 81%, BetancourtFC 19%.
Pathfinder FC - BetancourtFC 0:3