Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team family Guabineros FC
Normal Tactiek LadeFifa
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 36.2
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurat de bal. De la terga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jurat neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:1

4e minuut.
Escalante rent richting de bal. Perron verovert de bal door een tackle van achteren. Perron passt de bal in één keer door. Bosanac is nu in balbezit. Bosanac schiet op doel. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ortigoza trapt de bal weg van het doel. Poniedziałek kopt de bal weg. De la terga rent richting de bal. Jurat onderschept slim de pass. Jurat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron speelt de bal door. Klungelig pakt De la terga de bal. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat geeft een lange en hoge pass. Paal!

14e minuut.
Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silvestre de bal onder controle te krijgen. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Echeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Perron is nu in balbezit. Perron passt de bal in één keer door. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pineda probeert de bal met de borst te controleren. Sifontes met een sublieme pass. Bosanac speelt de bal door. Jurat rent richting de bal. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brzozowski speelt de bal door. Daar is Bosanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosanac haalt uit met een fantastische trap. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bosanac rent richting de bal. Barreto is nu in balbezit. Pineda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pineda krijgt een gele kaart. Barreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perron met een snel genomen vrije trap. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Valvo komt het veld opgelopen. Tortolero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team family 76%, Guabineros FC 24%.
team family - Guabineros FC 0:1

48e minuut.
Echeto trapt de bal weg. Escalante controleert de bal met de borst. Perron speelt de bal door. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Echeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:2

50e minuut.
Perron heeft problemen om de bal te vangen. Perron passt de bal zonder na te denken. Poniedziałek rent richting de bal. Poniedziałek geeft de bal voor. Perron geeft de bal voor. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski kopt de bal weg. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:3

52e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Klungelig pakt Guevara de bal. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero schiet op doel. Echeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Barreto kopt de bal weg. Escalante met een sublieme pass. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortigoza. Jurat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perron komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:4

73e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski geeft een hoge lob. Daar is Ortigoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cermeño is nu in balbezit. Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat passt de bal zonder na te denken. Tortolero rent richting de bal. Tortolero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat passt de bal in één keer door. Daar is Tortolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurat is nu in balbezit. Jurat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:5

86e minuut.
Daar is De la terga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perron is nu in balbezit. Perron passt de bal met de wreef. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Silvestre speelt de bal door. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero geeft een hoge lob. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:6

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ortigoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team family - Guabineros FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team family 70%, Guabineros FC 30%.
team family - Guabineros FC 0:7