Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masterianos castañedag
Normal Tactiek Piedra Filosofal
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Constantin passt de bal met de wreef. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:1

6e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos geeft een lange en hoge pass. Tavares springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Canorea kopt de bal weg. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carache trapt de bal weg van het doel. Matos kopt de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Carache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos speelt de bal door. Gamboa is nu in balbezit. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Carache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dhers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa met een sublieme pass. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Carache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:2

17e minuut.
Matos is nu in balbezit. Matos met een sublieme pass. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares draait met de bal, schiet en ... Carache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:3

18e minuut.
Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Carache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares rent richting de bal. Matos rent richting de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Canorea rent richting de bal. Matos met een sublieme pass. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brito is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Carache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gamboa met de inworp. Matos kan de bal niet met de borst controleren. Matos met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares schiet op doel. Carache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranzoni onderschept slim de pass. Ranzoni geeft een lange en hoge pass. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Carache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Carrillo de bal. Paal! Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:4

43e minuut.
Dhers kopt de bal weg. Ranzoni controleert de bal met de borst. Ranzoni passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masterianos 81%, castañedag 19%.
Masterianos - castañedag 0:5

47e minuut.
Matos speelt de bal door. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares speelt de bal door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Carrillo de bal. Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares onderschept slim de pass. Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Canorea passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos speelt de bal door. Klungelig pakt Tavares de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:6

52e minuut.
Matos speelt de bal door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhers is nu in balbezit. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gamboa kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tavares haalt uit met een fantastische trap. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni geeft een hoge lob. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Matos probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni geeft een hoge lob. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Carache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:7

58e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares passt de bal met de wreef. Pedroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pozo komt het veld opgelopen. McIntosh komt het veld opgelopen.

69e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh met een sublieme pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Carache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:8

72e minuut.
McIntosh passt de bal zonder na te denken. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa geeft een hoge lob. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
McIntosh passt de bal in één keer door. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:9

78e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Pedroza heeft problemen om de bal te vangen. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pedroza verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:10

81e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh passt de bal in één keer door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Carache met een harde bal richting middenveld. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dhers heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni met een sublieme pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masterianos - castañedag 0:11

87e minuut.
Carache speelt de bal door. Pozo kopt de bal weg. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares schiet op doel. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masterianos 82%, castañedag 18%.
Masterianos - castañedag 0:11