Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C. Club Clarines Home
424 Ofensivo Tactiek 5 3 2 v1.0
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Bakala geeft een hoge lob. Inworp. Bala met de inworp. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Doppler rent richting de bal. Villalba onderschept slim de pass. Villalba speelt de bal door. Yegüez rent richting de bal. Yegüez schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Segler begaat een overtreding. Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Zárate met een snel genomen vrije trap. Notaroberto heeft problemen om de bal te vangen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap. Mach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Club Clarines Home 0:1

34e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Yegüez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yegüez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Segler begaat een overtreding. Segler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 67%, Club Clarines Home 33%.
Chamos F.C. - Club Clarines Home 0:1

67e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yegüez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robledo komt het veld opgelopen. Şamiloğlu komt het veld opgelopen. Opyd komt het veld opgelopen. Rust komt het veld opgelopen. Bundyra komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bala passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Villareal rent richting de bal. Villareal schiet op doel. Mach bokst de bal weg. Yegüez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Club Clarines Home 0:2

74e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Yegüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez passt de bal zonder na te denken. Daar is Notaroberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villareal rent richting de bal. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Club Clarines Home 0:3

78e minuut.
Doppler rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler begaat een overtreding. Doppler krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bakala geeft de bal voor. Inworp. Bala met de inworp. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 81%, Club Clarines Home 19%.
Chamos F.C. - Club Clarines Home 0:3