Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montecarlo MANCINI F.C.
Normal Tactiek NUEVA
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 42.1
average Schieten formidable
poor Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Aguilera met een snelle inworp. Nuri rent richting de bal. Nuri geeft een hoge lob. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vivas geeft een lange en hoge pass. Nuri geeft een lange en hoge pass. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft een hoge lob. Freije geeft de bal voor. Paal! Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gruda is nu in balbezit. Gruda passt de bal in één keer door. Freije is nu in balbezit. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vivas is nu in balbezit. Nuri is nu in balbezit. Nuri passt de bal met de wreef. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:1

12e minuut.
Gruda passt de bal met de wreef. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal zonder na te denken. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas heeft problemen om de bal te vangen. Villas probeert naar een medespeler te passen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brassey onderschept slim de pass. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:2

23e minuut.
Freije speelt de bal door. Gruda rent richting de bal. Gruda passt de bal met de wreef. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:3

32e minuut.
Kostelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Gruda kopt de bal weg. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aramburú passt de bal in één keer door. Chiquillo speelt de bal door. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:4

35e minuut.
Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal in één keer door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:5

37e minuut.
Aramburú met een sublieme pass. Montilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villas. Villas krijgt een gele kaart. Montilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Prado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft de bal voor. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villas speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda passt de bal in één keer door. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:6

44e minuut.
Villas passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Aguilera speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montecarlo 67%, MANCINI F.C. 33%.
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:7

47e minuut.
Brassey rent richting de bal. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal met de wreef. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Galvis rent richting de bal. Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez geeft een hoge lob. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Freije probeert naar een medespeler te passen. Brassey heeft problemen om de bal te vangen. Brassey geeft de bal voor. Nuri geeft de bal voor. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije speelt de bal door. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:8

66e minuut.
Brassey geeft een lange en hoge pass. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera geeft een hoge lob. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri schiet op doel. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Villas kopt de bal weg. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:9

68e minuut.
Díez speelt de bal door. Galarraga heeft problemen om de bal te vangen. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri schiet op doel. Vizcarrondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:10

72e minuut.
Rodríguez trapt de bal weg. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez begaat een overtreding. Díez krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Lisota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rizvanolli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nuri probeert de bal met de borst te controleren. Nuri passt de bal met de wreef. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:11

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Galvis de bal onder controle te krijgen. Freije speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:12

81e minuut.
Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez geeft een lange en hoge pass. Galvis probeert de bal aan de voet te houden. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey geeft een lange en hoge pass. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:13

85e minuut.
Inworp. Aguilera met de inworp. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri geeft een lange en hoge pass. Gruda kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montecarlo 80%, MANCINI F.C. 20%.
Montecarlo - MANCINI F.C. 0:14