Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub CHYNCHE F:C
Normal Tactiek chyncheF:J
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Cuares geeft de bal voor. Antúnez controleert de bal met de borst. Urdaneta begaat een overtreding. Urdaneta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Antúnez rent richting de bal. Antúnez passt de bal zonder na te denken. Cuares rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Marín bokst de bal weg. Antúnez rent richting de bal. Antúnez geeft een hoge lob. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Marín bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Reinoso komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Laya is nu in balbezit. Castellano onderschept slim de pass. Castellano met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Castellano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parada komt het veld opgelopen. Cuares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallardo is nu in balbezit. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:1

18e minuut.
Luna rent richting de bal. Feltscher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reinoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:2

21e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Marín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:3

26e minuut.
Faya passt de bal in één keer door. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Faya is nu in balbezit. Faya passt de bal zonder na te denken. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Marín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:4

30e minuut.
Cuares met een sublieme pass. Luna probeert de bal met de borst te controleren. Luna probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antúnez zal de hoekschop nemen. Cuares kan de bal niet met de borst controleren. Cuares passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reinoso de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adames probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reinoso probeert de bal met de borst te controleren. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reinoso rent richting de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:5

39e minuut.
Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Luna rent richting de bal. Reinoso rent richting de bal. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal aan de voet te houden. Marín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:6

40e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antúnez de bal. Antúnez geeft de bal voor. Luna krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marín met een sublieme pass. Faya kopt de bal weg. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cuares rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Saldivia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 82%, CHYNCHE F:C 18%.
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:7

47e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saggiomo komt het veld opgelopen. Cuares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:8

49e minuut.
Parada speelt de bal door. Reinoso rent richting de bal. Reinoso geeft de bal voor. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya passt de bal in één keer door. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel. Salazar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gallardo met een sublieme pass. Daar is Faya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faya met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:9

58e minuut.
Antúnez heeft problemen om de bal te vangen. Antúnez speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luna de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cuares rent richting de bal. Cuares met een sublieme pass. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna draait met de bal, schiet en ... Saldivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallardo is nu in balbezit. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Saldivia geeft een hoge lob. Faya kopt de bal weg. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:10

70e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Faya is nu in balbezit. Faya probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:11

76e minuut.
Faya met een sublieme pass. Cuares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urdaneta de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urdaneta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez speelt de bal door. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Caridad komt het veld opgelopen. Gallardo met de inworp. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Rangel geeft een lange en hoge pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Faya speelt de bal door. Reinoso rent richting de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:12

86e minuut.
Caridad heeft problemen om de bal te vangen. Caridad met een sublieme pass. Klungelig pakt Luna de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:13

88e minuut.
Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Salazar de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:14

89e minuut.
Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 80%, CHYNCHE F:C 20%.
mikaclub - CHYNCHE F:C 0:15