Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC Piedras FC
Ålesund Tactiek 1-3
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 53.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Brion neemt vlug de vrije trap. Daar is Männistö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta is nu in balbezit. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
García Rivas speelt de bal door. Villalta is nu in balbezit. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Valeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:1

17e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles onderschept slim de pass. Mireles passt de bal in één keer door. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ferrebús kopt de bal weg. Klungelig pakt Díez de bal. Díez speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Casaleiro speelt de bal door. Díez met een sublieme pass. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Villalta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
García Rivas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maurel de bal. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Valeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Díez speelt de bal door. Maurel met een sublieme pass. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
García Rivas rent richting de bal. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Rivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Molina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villalta is nu in balbezit. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Valeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:2

33e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Morán rent richting de bal. Villalta onderschept slim de pass. Villalta schiet op doel. Valeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferrebús de bal onder controle te krijgen. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas geeft een hoge lob. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. Valeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Maurel de bal. Maurel passt de bal in één keer door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Valeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:4

45e minuut.
Maurel passt de bal in één keer door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchán is nu in balbezit. Farías onderschept slim de pass. Farías schiet op doel. Valeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 70%, Piedras FC 30%.
Alesunds FC - Piedras FC 0:4

46e minuut.
Sangronis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis geeft een hoge lob. Casaleiro rent richting de bal. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús schiet op doel. Valeš bokst de bal weg. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Valeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:5

48e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Díez speelt de bal door. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ariza komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Casaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Valeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:6

52e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza passt de bal in één keer door. Núñez met een sublieme pass. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Valeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Ferrebús kopt de bal weg. Ariza speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Valeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:7

57e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez speelt de bal door. Männistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Valeš speelt de bal door. García Rivas kopt de bal weg. Klungelig pakt Männistö de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Valeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Piedras FC 0:8

73e minuut.
Galop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrebús rent richting de bal. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ariza rent richting de bal. Ariza passt de bal zonder na te denken. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Valeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Klungelig pakt Maurel de bal. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Valeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Marchán is nu in balbezit. Núñez onderschept slim de pass. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Maurel onderschept slim de pass. Maurel passt de bal met de wreef. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Valeš bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 81%, Piedras FC 19%.
Alesunds FC - Piedras FC 0:8