Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tean Zulia FFI Heroes de Falcon FC
pepe Tactiek Heroes...
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
5 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


12e minuut.
Dziewoński onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Dziewoński maakt een afschuwelijke overtreding. Dziewoński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opěnka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Megyeri onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Büyükses de bal onder controle te krijgen. Von Thielmann is nu in balbezit. Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Asilefe rent richting de bal. Asilefe schiet op doel. Savaşır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Opěnka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dziewoński de bal onder controle te krijgen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:1

21e minuut.
Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Gorgolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:2

22e minuut.
Inworp. Opěnka met de inworp. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi geeft een lange en hoge pass. Daar is Megyeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Võsoberg zal de hoekschop nemen. Dziewoński kopt de bal weg. Von Thielmann controleert de bal met de borst. Von Thielmann geeft de bal voor. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:3

24e minuut.
Ahmad Arsidi verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Arsidi passt de bal met de wreef. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg van het doel. Büyükses kopt de bal weg. Daar is Opěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:4

28e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi passt de bal met de wreef. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg geeft een hoge lob. Gorgolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Thornton rent richting de bal. El Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghafour passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:5

37e minuut.
Thornton is nu in balbezit. Quốc Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hưng speelt de bal door. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi passt de bal in één keer door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:6

44e minuut.
Opěnka rent richting de bal. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:7

45e minuut.
Viscaal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean Zulia FFI 80%, Heroes de Falcon FC 20%.
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:7

48e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Büyükses rent richting de bal. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:8

52e minuut.
Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Von Thielmann speelt de bal door. Baruffo heeft problemen om de bal te vangen. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:9

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gorgolewski niet meer kan verder spelen.

55e minuut.
Thornton rent richting de bal. Thornton geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alfredo Jaconi de bal onder controle te krijgen. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:10

60e minuut.
Dziewoński geeft een hoge lob. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Büyükses is nu in balbezit. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:11

62e minuut.
Hegyeshalmi is nu in balbezit. Opěnka verovert de bal door een tackle van achteren. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:12

64e minuut.
Tököli geeft de bal voor. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg passt de bal in één keer door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szegletes komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ahmad Arsidi met een sublieme pass. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:13

69e minuut.
Klungelig pakt Dziewoński de bal. Dziewoński geeft een hoge lob. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:14

70e minuut.
Özkemal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Megyeri heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:15

72e minuut.
Özkemal kopt de bal weg. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Thornton probeert de bal aan de voet te houden. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Özkemal kopt de bal weg. Dziewoński heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes onderschept slim de pass. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:16

76e minuut.
Petrazzoli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Petrazzoli onderschept slim de pass. Klungelig pakt Petrazzoli de bal. Özkemal is nu in balbezit. Petrazzoli is nu in balbezit. Petrazzoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Petrazzoli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:17

78e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Petrazzoli onderschept slim de pass. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes rent richting de bal. Szegletes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Tököli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Petrazzoli de bal. Petrazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:18

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viscaal trapt de bal weg. Petrazzoli kopt de bal weg. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tököli met een harde bal richting middenveld. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal geeft een hoge lob. Petrazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:19

85e minuut.
Petrazzoli heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Ornelas met een snelle inworp. Petrazzoli rent richting de bal. Petrazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 0:20

88e minuut.
Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Veríssimo kopt de bal weg. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asilefe rent richting de bal. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. Viscaal bokst de bal weg. Asilefe rent richting de bal. Asilefe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 1:20

90e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Özkemal rent richting de bal. Daar is Özkemal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkemal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 1:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tean Zulia FFI 76%, Heroes de Falcon FC 24%.
Tean Zulia FFI - Heroes de Falcon FC 1:21