Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Zamora Cf Deportivo Huracán C.F
Normal Tactiek 465
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Almarza geeft een hoge lob. Inworp. Martens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens geeft de bal voor. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:1

26e minuut.
Julousuni onderschept slim de pass. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens probeert naar een medespeler te passen. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Almarza trapt de bal weg. Martens kopt de bal weg. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:2

30e minuut.
Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki schiet op doel. Klungelig pakt Julousuni de bal. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. Palomino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:3

31e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens geeft een lange en hoge pass. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:4

39e minuut.
Wrocki is nu in balbezit. Wrocki geeft een hoge lob. Almarza kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wrocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:5

40e minuut.
Bracho probeert naar een medespeler te passen. Julousuni kan de bal niet met de borst controleren. Julousuni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Palomino met een harde bal richting middenveld. Lorson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorson met een sublieme pass. Klungelig pakt Wrocki de bal. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Palomino speelt de bal door. Wrocki kopt de bal weg. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 83%, Deportivo Huracán C.F 17%.
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:5

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palomino met een harde bal richting middenveld. Martens kopt de bal weg. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wrocki neemt de hoekschop. Salcedo is nu in balbezit. Julousuni onderschept slim de pass. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:6

53e minuut.
Lorson is nu in balbezit. Lorson geeft een lange en hoge pass. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:7

54e minuut.
Lorson verovert de bal door een tackle van achteren. Julousuni rent richting de bal. Lorson is nu in balbezit. Lorson heeft problemen om de bal te vangen. Lorson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Wrocki rent richting de bal. Wrocki geeft een hoge lob. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. Palomino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:8

80e minuut.
Muskietorz heeft problemen om de bal te vangen. Muskietorz probeert naar een medespeler te passen. Julousuni rent richting de bal. Julousuni schiet op doel. Palomino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:9

83e minuut.
Pozo rent richting de bal. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens speelt de bal door. Julousuni rent richting de bal. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 80%, Deportivo Huracán C.F 20%.
Real Zamora Cf - Deportivo Huracán C.F 0:9