Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caroni fc Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Camejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafraz geeft de bal voor. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Navea controleert de bal met de borst. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:1

5e minuut.
Armas geeft een lange en hoge pass. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal zonder na te denken. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Liberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi probeert naar een medespeler te passen. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Trochim de bal. Liberi is nu in balbezit. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:3

10e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Klungelig pakt Piñate de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Villafraz geeft een lange en hoge pass. Trochim rent richting de bal. Luzardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trochim raakt geblesseerd tijdens het duel. Trochim legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:4

13e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Luna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trochim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Liberi speelt de bal door. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberi verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Villafraz rent richting de bal. Villafraz passt de bal zonder na te denken. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Luzardo trapt de bal weg van het doel. Luna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armas. Armas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Armas de bal. Villafraz met een snel genomen vrije trap. Navea rent richting de bal. Navea probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lucena de bal. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:5

35e minuut.
Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea rent richting de bal. Navea geeft een lange en hoge pass. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Trochim de bal. Trochim passt de bal zonder na te denken. Villafraz geeft een lange en hoge pass. Luzardo kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luzardo heeft problemen om de bal te vangen. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:6

38e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Liberi passt de bal in één keer door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. Lucena probeert de bal aan de voet te houden. Zárate bokst de bal weg. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:7

39e minuut.
Navea passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... Zárate bokst de bal weg. Klungelig pakt Lucena de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:8

42e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:9

45e minuut.
Liberi verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:10

45e minuut.
Villanueva komt het veld opgelopen. Izaguirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 90%, Petare F.C. 10%.
caroni fc - Petare F.C. 0:10

47e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Izaguirre kopt de bal weg. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Zárate trapt de bal weg. Inworp. Ledezma met een snelle inworp. Luna rent richting de bal. Luna passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zárate trapt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Villafraz speelt de bal door. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Camejo rent richting de bal. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Navarrete met een snelle inworp. Armas rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Zárate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Navea kopt de bal weg. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:11

63e minuut.
Armas passt de bal in één keer door. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Zárate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navea rent richting de bal. Navea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:12

65e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:13

70e minuut.
Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz met een sublieme pass. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. Zárate bokst de bal weg.

73e minuut.
Villafraz geeft de bal voor. Klungelig pakt Luzardo de bal. Navea is nu in balbezit. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:14

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mea Vitali komt het veld opgelopen. Zárate trapt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Camejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledezma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Velásquez is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna geeft een lange en hoge pass. Izaguirre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre probeert naar een medespeler te passen. Navea rent richting de bal. Navea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:15

87e minuut.
Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea rent richting de bal. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navea is nu in balbezit. Navea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - Petare F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 81%, Petare F.C. 19%.
caroni fc - Petare F.C. 0:16