Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futsalmar Ile Ife
Normal Tactiek NUTRICHICHA
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott is nu in balbezit. Bryła rent richting de bal. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:1

4e minuut.
Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een lange en hoge pass. Bryła maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:2

6e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés passt de bal in één keer door. Bryła heeft problemen om de bal te vangen. Bryła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Sarcos de bal. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte met een sublieme pass. Bryła rent richting de bal. Bryła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:3

14e minuut.
Bigott rent richting de bal. Bigott geeft de bal voor. Klungelig pakt Bracho de bal. Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bryła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:4

16e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio geeft een hoge lob. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Urbina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ricaurte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ricaurte kopt de bal weg. Klungelig pakt Moss de bal. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Perozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:5

24e minuut.
Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bryła rent richting de bal. Bryła geeft de bal voor. Bigott maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kołos met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales met een sublieme pass. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Pasca onderschept slim de pass. Békés geeft de bal voor. Daar is Moss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Izaguirre met de inworp. Békés is nu in balbezit. Békés met een sublieme pass. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:6

35e minuut.
Bigott probeert naar een medespeler te passen. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva is nu in balbezit. Bryła onderschept slim de pass. Bryła schiet op doel. Perozo bokst de bal weg.

36e minuut.
Ricaurte kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio geeft de bal voor. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła draait met de bal, schiet en ... Perozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio onderschept slim de pass. Osorio geeft de bal voor. Bigott is nu in balbezit. Bigott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Békés passt de bal in één keer door. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła passt de bal met de wreef. Bigott is nu in balbezit. Bigott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bigott geeft de bal voor. Bryła rent richting de bal. Moss rent richting de bal. Bryła onderschept slim de pass. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futsalmar 85%, Ile Ife 15%.
futsalmar - Ile Ife 0:7

46e minuut.
Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Moss heeft problemen om de bal te vangen. Bryła is nu in balbezit. Bryła draait met de bal, schiet en ... Bracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:8

51e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal zonder na te denken. Békés speelt de bal door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Perozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Bigott rent richting de bal. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:9

56e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo geeft de bal voor. Bryła kopt de bal weg. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:10

59e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Da Silva met een sublieme pass. Ricaurte speelt de bal door. Bigott rent richting de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott passt de bal met de wreef. Bryła is nu in balbezit. Bryła draait met de bal, schiet en ... Perozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:11

65e minuut.
Békés rent richting de bal. Békés passt de bal in één keer door. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Bigott is nu in balbezit. Bigott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bryła met een sublieme pass. Klungelig pakt Békés de bal. Békés speelt de bal door. Bigott is nu in balbezit. Bigott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bryła is nu in balbezit. Bryła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés passt de bal zonder na te denken. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:12

78e minuut.
Izaguirre geeft de bal voor. Osorio rent richting de bal. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Bigott heeft problemen om de bal te vangen. Bigott draait met de bal, schiet en ... Perozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio is nu in balbezit. Met opzet legt Osorio zijn tegenspeler op de grond. Osorio krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kołos speelt de bal door. Pasca geeft de bal voor. Bryła kopt de bal weg. Bigott is nu in balbezit. Bigott schiet op doel. Perozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perozo probeert naar een medespeler te passen. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés speelt de bal door. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futsalmar - Ile Ife 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futsalmar 77%, Ile Ife 23%.
futsalmar - Ile Ife 0:13