Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rich Eagles FC FC Start
Normal Tactiek This is
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Inworp. Company met een snelle inworp. Jurasik rent richting de bal. Jurasik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Company geeft de bal voor. Jurasik geeft een lange en hoge pass. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar haalt uit met een fantastische trap. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:1

7e minuut.
Komar geeft de bal voor. Company kopt de bal weg. Daar is Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:2

10e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo onderschept slim de pass. Arvelo begaat een overtreding. Arvelo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Komar kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonito de bal. Arvelo rent richting de bal. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bastardo onderschept slim de pass. Daar is Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastardo is nu in balbezit. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bastardo heeft problemen om de bal te vangen. Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Company probeert naar een medespeler te passen. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bastardo kopt de bal weg. Komar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arvelo. Arvelo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Komar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jurasik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komar neemt de hoekschop. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lezama kopt de bal weg. Pedraza met een sublieme pass. Bonito is nu in balbezit. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:3

26e minuut.
Komar rent richting de bal. Komar speelt de bal door. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:4

29e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo onderschept slim de pass. Bastardo met een sublieme pass. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel. Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Komar met een snelle inworp. Bonito geeft een lange en hoge pass. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Madroñero is nu in balbezit. Company onderschept slim de pass. Company speelt de bal door. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ángel rent richting de bal. Bastardo onderschept slim de pass. Bastardo passt de bal met de wreef. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bastardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Mejías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mota probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:5

42e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Bastardo speelt de bal door. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel. Mejías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:6

44e minuut.
Inworp. Córdova komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tărşolea komt het veld opgelopen. Company met een snelle inworp. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo geeft een lange en hoge pass. Komar kopt de bal weg. Klungelig pakt Córdova de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rich Eagles FC 81%, FC Start 19%.
Rich Eagles FC - FC Start 0:7

46e minuut.
Jurasik met een sublieme pass. Córdova is nu in balbezit. Daar is Córdova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Molina passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova schiet op doel. Mota bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mejías rent richting de bal. Mejías geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdova geeft een hoge lob. Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurasik maakt een snoekduik en kopt de bal. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:9

50e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Molina speelt de bal door. Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:10

53e minuut.
Company rent richting de bal. Company geeft de bal voor. Mejías controleert de bal met de borst. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mota trapt de bal weg van het doel. Abbadelli is nu in balbezit. Abbadelli passt de bal zonder na te denken. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bastardo kopt de bal weg. Company probeert de bal met de borst te controleren. Company geeft de bal voor. Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Company rent richting de bal. Company speelt de bal door. Córdova rent richting de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal aan de voet te houden. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Komar neemt de hoekschop. Company kopt de bal weg. Daar is Córdova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company rent richting de bal. Bastardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:11

62e minuut.
Laya is nu in balbezit. Laya passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Komar rent richting de bal. Komar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mota speelt de bal door. Komar kopt de bal weg. Mejías heeft problemen om de bal te vangen. Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:12

63e minuut.
Dec komt het veld opgelopen. Mirea komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Komar passt de bal in één keer door. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company passt de bal met de wreef. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:13

65e minuut.
Jurasik onderschept slim de pass. Córdova rent richting de bal. Bastardo rent richting de bal. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:14

68e minuut.
Komar passt de bal in één keer door. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo passt de bal zonder na te denken. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:15

70e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Córdova de bal onder controle te krijgen. Komar met een sublieme pass. Company is nu in balbezit. Company draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Komar is nu in balbezit. Komar met een sublieme pass. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Company rent richting de bal. Company draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Córdova passt de bal in één keer door. Company is nu in balbezit. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:16

77e minuut.
Komar heeft problemen om de bal te vangen. Komar speelt de bal door. Klungelig pakt Córdova de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ... Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:17

80e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo verovert de bal door een tackle van achteren. Bastardo met een sublieme pass. Córdova is nu in balbezit. Córdova geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Córdova is nu in balbezit. Córdova passt de bal in één keer door. Mejías probeert naar een medespeler te passen. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lezama met een snelle inworp. Ángel is nu in balbezit. Bastardo onderschept slim de pass. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Pedraza speelt de bal door. Bastardo rent richting de bal. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mota trapt de bal weg. Molina kopt de bal weg. Abbadelli speelt de bal door. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rich Eagles FC - FC Start 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rich Eagles FC 88%, FC Start 12%.
Rich Eagles FC - FC Start 0:18