Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guigue FC Venecho fc
Sweep Tactiek tikitaka
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 48.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Bolívar passt de bal met de wreef. Zenoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cepeda. Cepeda krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Piar geeft een lange en hoge pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Maurel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:1

4e minuut.
Piar passt de bal met de wreef. Katsaraios met een sublieme pass. Zenoni rent richting de bal. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mini passt de bal zonder na te denken. Kakoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakoulakis geeft de bal voor. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar passt de bal met de wreef. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel. Febles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Febles speelt de bal door. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kakoulakis met een snelle inworp. Mini probeert naar een medespeler te passen. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:2

23e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini passt de bal met de wreef. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:3

24e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft een hoge lob. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap. Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios speelt de bal door. Kakoulakis heeft problemen om de bal te vangen. Kakoulakis met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Yriarte geeft een lange en hoge pass. Zenoni kopt de bal weg. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:4

32e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:5

35e minuut.
Katsaraios speelt de bal door. Kakoulakis is nu in balbezit. Kakoulakis speelt de bal door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte geeft de bal voor. Katsaraios kopt de bal weg. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel. Febles bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zenoni zal de hoekschop nemen. Maurel kopt de bal weg. Kakoulakis speelt de bal door. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Katsaraios geeft de bal voor. Bolívar kopt de bal weg. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar draait met de bal, schiet en ... Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:6

43e minuut.
Oworuszko speelt de bal door. Zenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guigue FC 77%, Venecho fc 23%.
Guigue FC - Venecho fc 0:6

48e minuut.
Mini passt de bal in één keer door. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:7

50e minuut.
Bolívar kopt de bal weg. Daar is Yriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel. Febles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:8

51e minuut.
Meleán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleán geeft een hoge lob. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iscru de bal. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kakoulakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:9

57e minuut.
Daar is Zenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mini rent richting de bal. Mini speelt de bal door. Piar is nu in balbezit. Piar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:10

59e minuut.
Mini is nu in balbezit. Mini met een sublieme pass. Katsaraios met een sublieme pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Febles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ... Febles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:11

62e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piar passt de bal zonder na te denken. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:12

63e minuut.
Zenoni kopt de bal weg. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Febles bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Piar met een sublieme pass. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft de bal voor. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... Febles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Piar schiet op doel. Yriarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kakoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakoulakis geeft een hoge lob. Piar rent richting de bal. Febles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:13

71e minuut.
Maurel kan de bal niet met de borst controleren. Bolívar rent richting de bal. Yriarte is nu in balbezit. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:14

74e minuut.
Mini geeft een lange en hoge pass. Bolívar kopt de bal weg. Piar probeert de bal aan de voet te houden. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piar passt de bal in één keer door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:15

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Febles trapt de bal weg van het doel. Mini kopt de bal weg. Bolívar probeert de bal met de borst te controleren. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:16

88e minuut.
Klungelig pakt Lezama de bal. Katsaraios probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Febles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guigue FC - Venecho fc 0:17

90e minuut.
Kakoulakis geeft de bal voor. Maurel kopt de bal weg. Klungelig pakt Robledo de bal. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guigue FC 73%, Venecho fc 27%.
Guigue FC - Venecho fc 0:17