Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
entumar Metaleros F.C.
Normal Tactiek Ni(HIA)2(H2O)4
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Zitzlsperger met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia is nu in balbezit. Almunia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mejías de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zerpa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:1

3e minuut.
Baruta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Requena de bal. Almunia onderschept slim de pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cardozo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madrigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerardo rent richting de bal. Gerardo geeft een hoge lob. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almunia rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Travaglio met de inworp. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:2

9e minuut.
Espina is nu in balbezit. Zerpa onderschept slim de pass. Pineda begaat een overtreding. Pineda krijgt een gele kaart. Zerpa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Travaglio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Almunia kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Almunia maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardozo met een sublieme pass. Gerardo kopt de bal weg. Madrigal controleert de bal met de borst. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:3

15e minuut.
Baruta is nu in balbezit. Zitzlsperger verovert de bal door een tackle van achteren. Zitzlsperger geeft een lange en hoge pass. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Gerardo probeert de bal aan de voet te houden. De la terga is nu in balbezit. Gerardo is nu in balbezit. De la terga onderschept slim de pass. De la terga draait met de bal, schiet en ... Becerra bokst de bal weg.

18e minuut.
Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Marchán begaat een overtreding. Zerpa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zerpa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Almunia de bal. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:4

23e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Gerardo speelt de bal door. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Almunia de bal. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almunia rent richting de bal. Almunia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Zerpa rent richting de bal. Zerpa passt de bal met de wreef. Almunia rent richting de bal. Almunia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Makoun de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Almunia kopt de bal weg. Klungelig pakt Pineda de bal. Zerpa rent richting de bal. Zerpa draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:5

30e minuut.
Gerardo rent richting de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal speelt de bal door. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia schiet op doel. Paal! Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:6

31e minuut.
Almunia speelt de bal door. Zerpa heeft problemen om de bal te vangen. Zerpa geeft een hoge lob. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:7

33e minuut.
Gerardo geeft een lange en hoge pass. Almunia is nu in balbezit. Almunia draait met de bal, schiet en ... Makoun probeert de bal aan de voet te houden. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:8

34e minuut.
Almunia rent richting de bal. Almunia passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:9

37e minuut.
Travaglio kopt de bal weg. Zerpa rent richting de bal. Zerpa probeert naar een medespeler te passen. Almunia rent richting de bal. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Cardozo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:10

39e minuut.
Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:11

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Makoun de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madrigal neemt de hoekschop. Almunia is nu in balbezit. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:12

43e minuut.
Valera met een snelle inworp. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo geeft een lange en hoge pass. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entumar 83%, Metaleros F.C. 17%.
entumar - Metaleros F.C. 0:12

46e minuut.
Ülke komt het veld opgelopen. Ramos komt het veld opgelopen. Mea Vitali komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa speelt de bal door. Daar is Almunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almunia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Zerpa rent richting de bal. Zerpa geeft een hoge lob. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Ülke is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:13

53e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías met een sublieme pass. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:14

55e minuut.
Gerardo speelt de bal door. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa passt de bal in één keer door. Almunia rent richting de bal. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:15

56e minuut.
Ülke met een snelle inworp. Gerardo rent richting de bal. Gerardo passt de bal zonder na te denken. Zerpa rent richting de bal. Zerpa schiet op doel. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:16

63e minuut.
Urdaneta met een sublieme pass. Ülke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lara. Lara krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Zerpa rent richting de bal. Zerpa met een sublieme pass. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vílchez komt het veld opgelopen. Mejías met een harde bal richting middenveld. Gerardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Makoun de bal. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa geeft een lange en hoge pass. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Urdaneta de bal. Vílchez rent richting de bal. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mejías probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:17

73e minuut.
Ramos speelt de bal door. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo geeft de bal voor. Almunia rent richting de bal. Almunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:18

75e minuut.
Almunia heeft problemen om de bal te vangen. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal zonder na te denken. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:19

78e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almunia schiet op doel. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gerardo speelt de bal door. Vílchez rent richting de bal. Gerardo speelt de bal door. Daar is Almunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almunia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:20

86e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Almunia is nu in balbezit. Almunia passt de bal met de wreef. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
entumar - Metaleros F.C. 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: entumar 85%, Metaleros F.C. 15%.
entumar - Metaleros F.C. 0:21