Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Nueva Esparta Portuguesa Fc
Normal Tactiek Defensiva 18.0
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft de bal voor. Johnston kopt de bal weg. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:1

6e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Inworp. Abd El Monsef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lezama met een sublieme pass. Ávila probeert de bal met de borst te controleren. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Peacock geeft de bal voor. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:2

14e minuut.
Chirinos is nu in balbezit. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston probeert naar een medespeler te passen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Chirinos is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Johnston geeft de bal voor. Manzano kan de bal niet met de borst controleren. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Rudeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerra. Guerra krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rudeanu geeft de bal voor. Manzano kopt de bal weg. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peacock de bal. Peacock passt de bal in één keer door. Bazán rent richting de bal. Bazán draait met de bal, schiet en ... Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 67%, Portuguesa Fc 33%.
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:3

54e minuut.
Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Johnston rent richting de bal. Johnston geeft een lange en hoge pass. Daar is Bazán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Pasławski onderschept slim de pass. Pasławski probeert naar een medespeler te passen. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano geeft de bal voor. Chirinos kopt de bal weg. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ... Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peacock zal de hoekschop nemen. Daar is Rudeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:4

64e minuut.
Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Pasławski rent richting de bal. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peacock geeft een lange en hoge pass. Pasławski kopt de bal weg. Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:5

68e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán onderschept slim de pass. Bazán probeert naar een medespeler te passen. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:6

71e minuut.
Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán schiet op doel. Lezama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lezama trapt de bal weg. Daar is Johnston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes is nu in balbezit. Johnston is nu in balbezit. Johnston geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rudeanu speelt de bal door. Bazán is nu in balbezit. Bazán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 73%, Portuguesa Fc 27%.
Alianza Nueva Esparta - Portuguesa Fc 0:6