Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Streak FC Deportivo Porro
442 Tactiek Mettal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten redelijk
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Petrella speelt de bal door. Bartovský is nu in balbezit. Pontin rent richting de bal. Pontin schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Batistuta is nu in balbezit. Mavares onderschept slim de pass. Kmenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares draait met de bal, schiet en ... Rojas bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Mavares rent richting de bal. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:0

17e minuut.
Randversson met een sublieme pass. Pontin is nu in balbezit. Pontin met een sublieme pass. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Streak FC - Deportivo Porro 1:1

22e minuut.
Gascón geeft een hoge lob. Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella passt de bal in één keer door. Bartovský is nu in balbezit. Bartovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Randversson onderschept slim de pass. Randversson passt de bal in één keer door. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella is nu in balbezit. Petrella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bartovský probeert de bal aan de voet te houden. Linárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Randversson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin haalt uit met een fantastische trap. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:2

27e minuut.
Pontin probeert naar een medespeler te passen. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaico rent richting de bal. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. Rojas bokst de bal weg.

28e minuut.
Gascón geeft de bal voor. Vizquel rent richting de bal. Randversson met een sublieme pass. Petrella is nu in balbezit. Petrella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vizquel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Utrera komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Prestia kopt de bal weg. Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella passt de bal zonder na te denken. Pontin is nu in balbezit. Pontin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Prestia kopt de bal weg. Petrella rent richting de bal. Petrella speelt de bal door. Bartovský is nu in balbezit. Bartovský draait met de bal, schiet en ... Arreaza bokst de bal weg.

38e minuut.
Prestia heeft problemen om de bal te vangen. Prestia geeft een lange en hoge pass. Bartovský kopt de bal weg. Pontin is nu in balbezit. Pontin haalt uit met een fantastische trap. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Randversson met de inworp. Petrella is nu in balbezit. Petrella geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:3

40e minuut.
Randversson passt de bal in één keer door. Petrella rent richting de bal. Petrella met een sublieme pass. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartovský is nu in balbezit. Bartovský schiet op doel. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal met de wreef. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:4

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Gascón de bal onder controle te krijgen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso geeft de bal voor. Pontin is nu in balbezit. Pontin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:5

44e minuut.
Reinoso met de inworp. Petrella is nu in balbezit. Petrella speelt de bal door. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Przeżuwacz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 75%, Deportivo Porro 25%.
Streak FC - Deportivo Porro 1:5

51e minuut.
Randversson met een sublieme pass. Pontin rent richting de bal. Pontin passt de bal met de wreef. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:6

57e minuut.
Randversson met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:7

60e minuut.
Klungelig pakt Reinoso de bal. Reinoso geeft een hoge lob. Przeżuwacz rent richting de bal. Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:8

61e minuut.
Vera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella onderschept slim de pass. Petrella geeft de bal voor. Pontin rent richting de bal. Pontin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Petrella met een sublieme pass. Gascón is nu in balbezit. Gascón passt de bal met de wreef. Pontin rent richting de bal. Pontin draait met de bal, schiet en ... Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:9

71e minuut.
Petrella probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso geeft een lange en hoge pass. Randversson rent richting de bal. Randversson schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Petrella passt de bal met de wreef. Randversson met een sublieme pass. Reinoso rent richting de bal. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:10

75e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Petrella speelt de bal door. Przeżuwacz rent richting de bal. Przeżuwacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal in één keer door. Pontin rent richting de bal. Pontin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - Deportivo Porro 1:11

84e minuut.
Prestia met een sublieme pass. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso passt de bal met de wreef. Przeżuwacz is nu in balbezit. Petrella geeft een lange en hoge pass. Paal!

87e minuut.
Petrella rent richting de bal. Petrella speelt de bal door. Pontin is nu in balbezit. Pontin draait met de bal, schiet en ... Przeżuwacz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Reinoso probeert de bal aan de voet te houden. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez onderschept slim de pass. Prestia onderschept slim de pass. Prestia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 70%, Deportivo Porro 30%.
Streak FC - Deportivo Porro 1:11