Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jririe VENEZUELA CITY CLUB FC
442 Tactiek unica
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 52.9
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Zamoyski speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo passt de bal in één keer door. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

5e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Vizcaíno kopt de bal weg. Srpek is nu in balbezit. Srpek haalt uit met een fantastische trap. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:2

8e minuut.
Bencomo geeft een lange en hoge pass. Vizcaíno kopt de bal weg. Klungelig pakt Acevedo de bal. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:3

10e minuut.
Linowski speelt de bal door. Lorenzo speelt de bal door. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4

20e minuut.
Marchán probeert naar een medespeler te passen. Srpek probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:5

24e minuut.
Zamoyski passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:6

27e minuut.
Linowski is nu in balbezit. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Srpek bereikt de bal nog maar net als eerste. Srpek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Castellanos trapt de bal weg van het doel. Srpek kopt de bal weg. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski passt de bal met de wreef. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Srpek geeft een lange en hoge pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:7

41e minuut.
Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski speelt de bal door. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jririe 74%, VENEZUELA CITY CLUB FC 26%.
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:8

48e minuut.
Castellanos trapt de bal weg. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Srpek begaat een overtreding. Srpek krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Pora met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Arreaza speelt de bal door. Srpek rent richting de bal. Srpek speelt de bal door. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Srpek geeft de bal voor. Montenegro rent richting de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft de bal voor. Srpek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Arreaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:9

61e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Zamoyski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Acevedo ... Strafschop! Zamoyski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vizcaíno zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:10

62e minuut.
Linowski met een sublieme pass. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vizcaíno kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zamoyski passt de bal zonder na te denken. Srpek is nu in balbezit. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Pora neemt vlug de vrije trap. Vizcaíno rent richting de bal. Zamoyski rent richting de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een hoge lob. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:11

73e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo geeft een hoge lob. Srpek speelt de bal door. Klungelig pakt Vizcaíno de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Srpek is nu in balbezit. Srpek passt de bal met de wreef. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vizcaíno passt de bal in één keer door. Marchán speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vizcaíno passt de bal in één keer door. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski rent richting de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel. Castellanos bokst de bal weg.

81e minuut.
Bencomo rent richting de bal. Bencomo geeft de bal voor. Lorenzo speelt de bal door. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:12

84e minuut.
Costabile geeft een hoge lob. Zamoyski is nu in balbezit. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lorenzo passt de bal met de wreef. Marchán heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zamoyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamoyski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jririe 81%, VENEZUELA CITY CLUB FC 19%.
jririe - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:12