Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela evolución Jarwi F.C
433 Tactiek dark
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:1

3e minuut.
De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia schiet op doel. Riera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:2

5e minuut.
Castro met een sublieme pass. Klungelig pakt Rondón de bal. Rondón met een sublieme pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Orellana is nu in balbezit. Orellana geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mireles de bal onder controle te krijgen. Segovia springt en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Gamargo passt de bal met de wreef. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:3

9e minuut.
Mireles kopt de bal weg. Orellana rent richting de bal. Orellana passt de bal met de wreef. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Noguera bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rondón neemt de hoekschop. Segovia krijgt zijn hoofd ertegen. Noguera bokst de bal weg.

14e minuut.
Riera met een sublieme pass. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal met de wreef. Segovia is nu in balbezit. Segovia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:4

19e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo passt de bal zonder na te denken. Flores met een sublieme pass. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Castro geeft de bal voor. Nava kopt de bal weg. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Orellana onderschept slim de pass. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:5

25e minuut.
Riera kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Flores met een sublieme pass. Rondón rent richting de bal. Rondón passt de bal in één keer door. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft de bal voor. Riera heeft problemen om de bal te vangen. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:6

33e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu geeft een hoge lob. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia schiet op doel. Noguera bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rondón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Segovia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Noguera trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

35e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana geeft de bal voor. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ... Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:7

37e minuut.
Inworp. Orellana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft een hoge lob. Segovia springt en kopt de bal. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gamargo kopt de bal weg. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:8

42e minuut.
Lucena kopt de bal weg. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo met een sublieme pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Riera trapt de bal weg van het doel. Orellana rent richting de bal. Orellana passt de bal met de wreef. Segovia rent richting de bal. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela evolución 79%, Jarwi F.C 21%.
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:9

46e minuut.
Castañeda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Randal onderschept slim de pass. Randal geeft de bal voor. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Rondón rent richting de bal. Rondón probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Noguera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gamargo kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:10

63e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Gamargo speelt de bal door. Flores met een sublieme pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel. Noguera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:11

68e minuut.
Gamargo kopt de bal weg. Daar is Almarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores met een sublieme pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Noguera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón verovert de bal door een tackle van achteren. Rondón met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Mireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orellana met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Castañeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Gamargo met een sublieme pass. Orellana met een sublieme pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Noguera met een harde bal richting middenveld. Gamargo kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:12

79e minuut.
Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón passt de bal in één keer door. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:13

82e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Rondón met een sublieme pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel. Noguera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:14

84e minuut.
Almarza speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riera rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Gamargo met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:15

89e minuut.
Lucena rent richting de bal. Rondón onderschept slim de pass. Rondón speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel. Noguera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela evolución 77%, Jarwi F.C 23%.
Venezuela evolución - Jarwi F.C 0:15