Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scream FC abreu
Normal Tactiek deabreu
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 55
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Raggiotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orozco. Raggiotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biserov met een snel genomen vrije trap. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti passt de bal met de wreef. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Arcay met een harde bal richting middenveld. Biserov is nu in balbezit. Robledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robledo krijgt een gele kaart. Biserov raakt geblesseerd tijdens het duel. Biserov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olgiati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:1

5e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:2

11e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares met een sublieme pass. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Olgiati met een sublieme pass. Raggiotti is nu in balbezit. Olgiati rent richting de bal. Olgiati schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arcay de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Orozco rent richting de bal. Biserov is nu in balbezit. Biserov passt de bal in één keer door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:3

18e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal zonder na te denken. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal in één keer door. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:4

23e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Villafraz met een sublieme pass. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti draait met de bal, schiet en ... Cedeño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biserov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:5

27e minuut.
Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal met de wreef. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Olgiati krijgt zijn hoofd ertegen. Cedeño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Raggiotti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colmenares de bal. Colmenares passt de bal in één keer door. Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Olgiati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:6

33e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti passt de bal in één keer door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Raggiotti met een sublieme pass. Biserov is nu in balbezit. Biserov passt de bal met de wreef. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Torres controleert de bal met de borst. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel. Torres probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scream FC 73%, abreu 27%.
Scream FC - abreu 0:7

47e minuut.
Solano rent richting de bal. Raggiotti onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Raggiotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

47e minuut.
Doeltrap. Arcay met een harde bal richting middenveld. Biserov kopt de bal weg. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:8

50e minuut.
Olgiati heeft problemen om de bal te vangen. Raggiotti is nu in balbezit. Olgiati rent richting de bal. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Orozco rent richting de bal. Raggiotti onderschept slim de pass. Raggiotti probeert naar een medespeler te passen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Cedeño bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torrealba komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Colmenares passt de bal met de wreef. Raggiotti speelt de bal door. Orozco is nu in balbezit. Olgiati onderschept slim de pass. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Olgiati verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biserov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olgiati probeert de bal met de borst te controleren. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:9

65e minuut.
Inworp. Axundzadə komt het veld opgelopen. García Rivas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Olgiati is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torrealba zal de hoekschop nemen. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti draait met de bal, schiet en ... Cedeño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:10

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cedeño niet meer kan verder spelen. Valera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Axundzadə probeert naar een medespeler te passen. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti met een sublieme pass. Olgiati rent richting de bal. Olgiati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Solano is nu in balbezit. Olgiati verovert de bal door een tackle van achteren. Olgiati speelt de bal door. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:11

72e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:12

73e minuut.
Raggiotti met een sublieme pass. Biserov speelt de bal door. Torrealba met een sublieme pass. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:13

75e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Biserov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olgiati de bal. Olgiati schiet op doel. Valera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:14

78e minuut.
Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba met een sublieme pass. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:15

80e minuut.
Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski passt de bal in één keer door. Axundzadə probeert naar een medespeler te passen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Biserov met een snelle inworp. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti passt de bal zonder na te denken. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:16

85e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə geeft een hoge lob. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:17

87e minuut.
Solano is nu in balbezit. Olgiati verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotti rent richting de bal. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Valera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scream FC - abreu 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scream FC 77%, abreu 23%.
Scream FC - abreu 0:18