Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granates CF. JR THE BEST
442 Tactiek My first love
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Biton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonay de bal. Bonay passt de bal met de wreef. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - JR THE BEST 0:1

10e minuut.
Diamandi geeft een lange en hoge pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki met een sublieme pass. Bonay is nu in balbezit. Bonay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - JR THE BEST 0:2

12e minuut.
Effendy heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton geeft de bal voor. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Azpurua de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Moronta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toro de bal. İsayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay is nu in balbezit. Bonay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasquel met een snelle inworp. Effendy speelt de bal door. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Wyrzucki geeft de bal voor. Toro is nu in balbezit. Ilijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Bonay is nu in balbezit. Bonay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Effendy met een snelle inworp. Biton rent richting de bal. Biton met een sublieme pass. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton speelt de bal door. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - JR THE BEST 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 78%, JR THE BEST 22%.
Granates CF. - JR THE BEST 0:3

54e minuut.
Morles probeert naar een medespeler te passen. Toro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalobos. Villalobos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Effendy onderschept slim de pass. Effendy passt de bal in één keer door. Ilijašević met een sublieme pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - JR THE BEST 0:4

59e minuut.
Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Azpurua de bal onder controle te krijgen. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Molletones trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Garcés de bal. Ilijašević speelt de bal door. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Domínguez probeert de bal met de borst te controleren. Moronta rent richting de bal. Moronta geeft een hoge lob. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov geeft een hoge lob. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Briceño komt het veld opgelopen. Villas komt het veld opgelopen. Solano komt het veld opgelopen. Ocampo komt het veld opgelopen. Ribera komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ribera passt de bal in één keer door. Villas rent richting de bal. Villas passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Biton met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera geeft een hoge lob. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Molletones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granates CF. - JR THE BEST 0:5

84e minuut.
Ribera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Villas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villas speelt de bal door. Biton is nu in balbezit. Biton geeft een lange en hoge pass. Molletones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solano krijgt zijn hoofd ertegen. Molletones werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Azpurua speelt de bal door. Villas rent richting de bal. Villas geeft een hoge lob. Ocampo maakt een snoekduik en kopt de bal. Molletones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos speelt de bal door. Villas met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Morles de bal. Villas rent richting de bal. Villas met een sublieme pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Molletones bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granates CF. 83%, JR THE BEST 17%.
Granates CF. - JR THE BEST 0:5