Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL MCBO implacables
442 Tactiek IMPLACABLE
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.6 gemiddelde waardering 59.6
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Granados speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Rivas met een sublieme pass. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:1

15e minuut.
Rivas speelt de bal door. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal met de wreef. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados passt de bal zonder na te denken. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil schiet op doel. Kuzinkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pleavă geeft de bal voor. Granados kopt de bal weg. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:2

27e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft de bal voor. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuzinkovas met een harde bal richting middenveld. Granados kopt de bal weg. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:3

31e minuut.
Granados rent richting de bal. Villasmil heeft problemen om de bal te vangen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Naruszewicz speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:4

40e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal met de wreef. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Kordek de bal. Kordek verovert de bal door een tackle van achteren. Sadzawicki is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuzinkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villasmil rent richting de bal. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL MCBO 60%, implacables 40%.
ARSENAL MCBO - implacables 0:5

49e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:6

53e minuut.
Pleavă geeft een hoge lob. Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal zonder na te denken. Villasmil rent richting de bal. Villasmil schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bossaert de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Buitenspel voor Villasmil. Goede buitenspelval van de verdediging. Wagarowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Villalta passt de bal in één keer door. Villasmil rent richting de bal. Villasmil passt de bal in één keer door. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zencefil komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lusso probeert naar een medespeler te passen. Baolong rent richting de bal. Pleavă begaat een overtreding. Pleavă krijgt een gele kaart. Baolong raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sadzawicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zencefil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen. Dănceanu komt het veld opgelopen. Dani komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Granados met een sublieme pass. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:7

76e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Villasmil kan de bal niet met de borst controleren. Wagarowicz begaat een overtreding. Wagarowicz krijgt een gele kaart. Villasmil raakt geblesseerd tijdens het duel. Villasmil met een snel genomen vrije trap. Villalta maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzinkovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Fuenmayor met een sublieme pass. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft een lange en hoge pass. Granados kopt de bal weg. Klungelig pakt Villalta de bal. Villalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Villasmil onderschept slim de pass. Villasmil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granados de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL MCBO - implacables 0:8

87e minuut.
Villasmil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villasmil neemt de hoekschop. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lusso geeft een lange en hoge pass. Pleavă rent richting de bal. Sadzawicki begaat een overtreding. Sadzawicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL MCBO 57%, implacables 43%.
ARSENAL MCBO - implacables 0:8