Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iliada FC Los Muchachos del Sir
Normal Tactiek Star Wars. VII
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Aranda speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Urbaneja heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Bejarano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:1

6e minuut.
Faya heeft problemen om de bal te vangen. Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés geeft een lange en hoge pass. Marín kopt de bal weg. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:2

15e minuut.
Inworp. Fedor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rey kopt de bal weg. Fedor probeert de bal met de borst te controleren. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bejarano trapt de bal weg van het doel. Daar is Maturén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:3

20e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal in één keer door. Urbaneja is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:4

22e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Álvarez de bal. Maturén is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel. Paal! Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:5

23e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rey speelt de bal door. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Ocando rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:6

26e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbaneja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:7

42e minuut.
Molina met een sublieme pass. Urbaneja rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:8

44e minuut.
Cumare is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rey. Cumare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maturén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gamboa de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iliada FC 73%, Los Muchachos del Sir 27%.
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:8

46e minuut.
Riveros komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faya is nu in balbezit. Molina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molina krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:9

56e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina speelt de bal door. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel. Bejarano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:10

59e minuut.
Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Rey kopt de bal weg. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:11

62e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Inworp. Molina met de inworp. Casanova met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rivera de bal. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova geeft een lange en hoge pass. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros schiet op doel. Bejarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ocando geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Molina zal de hoekschop nemen. Riveros krijgt zijn hoofd ertegen. Bejarano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft de bal voor. Klungelig pakt Fedor de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Casanova kopt de bal weg. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja passt de bal in één keer door. Riveros rent richting de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:12

77e minuut.
Rivera onderschept slim de pass. Rivera passt de bal met de wreef. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:13

77e minuut.
Cumare heeft problemen om de bal te vangen. Rivera onderschept slim de pass. Rivera met een sublieme pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Riveros de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iliada FC 81%, Los Muchachos del Sir 19%.
Iliada FC - Los Muchachos del Sir 0:13