Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DCristo FC Hmeidan FC
Normal Tactiek LOOAB
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Tuppurainen geeft de bal voor. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu met een sublieme pass. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Đorđević geeft een lange en hoge pass. Moronta kopt de bal weg. Klungelig pakt Baruta de bal. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Đorđević is nu in balbezit. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ertekin kopt de bal weg. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Đorđević geeft een lange en hoge pass. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:1

15e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Cornilescu kopt de bal weg. Hạnh is nu in balbezit. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oropeza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Brito geeft de bal voor. Inworp. Đorđević met een snelle inworp. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:2

22e minuut.
Doeltrap. Tabata komt het veld opgelopen. Belinho komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Moronta onderschept slim de pass. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata passt de bal in één keer door. Hạnh rent richting de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Cornilescu de bal. Cornilescu passt de bal in één keer door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel. Oropeza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:3

26e minuut.
Márquez rent richting de bal. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata passt de bal met de wreef. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:4

28e minuut.
Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuppurainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tabata rent richting de bal. Tabata met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:5

31e minuut.
Tuppurainen speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh passt de bal in één keer door. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Moronta rent richting de bal. Tabata onderschept slim de pass. Tabata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:6

34e minuut.
Tuppurainen passt de bal in één keer door. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata passt de bal zonder na te denken. Hạnh rent richting de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:7

40e minuut.
Đorđević geeft een hoge lob. Oropeza met een sublieme pass. Đorđević kopt de bal weg. Hạnh kan de bal niet met de borst controleren. Hạnh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Tabata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moronta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đorđević neemt de hoekschop. Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Oropeza trapt de bal weg. Đorđević kopt de bal weg. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel. Oropeza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 85%, Hmeidan FC 15%.
DCristo FC - Hmeidan FC 0:8

46e minuut.
Tabata passt de bal met de wreef. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Oropeza trapt de bal weg. Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Tabata rent richting de bal. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:9

49e minuut.
Klungelig pakt Fuentes de bal. Đorđević is nu in balbezit. Đorđević met een sublieme pass. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:10

51e minuut.
Dalea passt de bal in één keer door. Tuppurainen rent richting de bal. Tuppurainen passt de bal zonder na te denken. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuppurainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen speelt de bal door. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:11

56e minuut.
Đorđević controleert de bal met de borst. Đorđević passt de bal zonder na te denken. Cornilescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hạnh de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:12

62e minuut.
Đorđević met een snelle inworp. Cornilescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Moronta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:13

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oropeza met een harde bal richting middenveld. Márquez kopt de bal weg. Daar is Tabata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Đorđević rent richting de bal. Đorđević passt de bal in één keer door. Cornilescu met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cornilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Đorđević de bal. Đorđević passt de bal met de wreef. Hạnh rent richting de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hạnh is nu in balbezit. Ferrer is nu in balbezit. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:14

79e minuut.
Oropeza met een harde bal richting middenveld. Checa is nu in balbezit. Checa geeft de bal voor. Tuppurainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Inworp. Đorđević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cornilescu kopt de bal weg. Moronta heeft problemen om de bal te vangen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Oropeza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:15

90e minuut.
Carrizo kopt de bal weg. Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Hmeidan FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 81%, Hmeidan FC 19%.
DCristo FC - Hmeidan FC 0:16