Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
derwin1 Avalancha FC
Normal Tactiek Avalancha-2
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 40.8
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Uturys haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre speelt de bal door. Magolego kopt de bal weg. Daar is Boeve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boeve draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Otero is nu in balbezit. Boeve verovert de bal door een tackle van achteren. Boeve met een sublieme pass. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Machís is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schumana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uturys krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Magolego geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Uturys verovert de bal door een tackle van achteren. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Boeve speelt de bal door. Uturys kan de bal niet met de borst controleren. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys onderschept slim de pass. Uturys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Boeve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boeve speelt de bal door. Vivas is nu in balbezit. Uturys onderschept slim de pass. Uturys draait met de bal, schiet en ... Aguerreverre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:1

17e minuut.
Uturys rent richting de bal. Bottini verovert de bal door een tackle van achteren. Boeve onderschept slim de pass. Boeve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:2

23e minuut.
Boeve is nu in balbezit. Boeve passt de bal in één keer door. Uturys is nu in balbezit. Uturys draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
Darri is nu in balbezit. Boeve rent richting de bal. Boeve passt de bal zonder na te denken. Uturys rent richting de bal. Uturys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:3

41e minuut.
Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys passt de bal in één keer door. Boeve rent richting de bal. Boeve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derwin1 82%, Avalancha FC 18%.
derwin1 - Avalancha FC 0:4

51e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve verovert de bal door een tackle van achteren. Boeve geeft een hoge lob. Aguerreverre probeert wanhopig de bal te grijpen. Ponce heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:5

52e minuut.
Magolego heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego onderschept slim de pass. Magolego draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boeve is nu in balbezit. Boeve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Magolego probeert naar een medespeler te passen. Otero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez met een sublieme pass. Boeve is nu in balbezit. Boeve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Schumana rent richting de bal. Schumana passt de bal in één keer door. Boeve probeert naar een medespeler te passen. Uturys is nu in balbezit. Uturys haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve heeft problemen om de bal te vangen. Boeve schiet op doel. Aguerreverre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:6

62e minuut.
Urbaneja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schumana de bal. Schumana met een sublieme pass. Klungelig pakt Boeve de bal. Boeve draait met de bal, schiet en ... Aguerreverre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft de bal voor. Uturys rent richting de bal. Uturys draait met de bal, schiet en ... Aguerreverre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:7

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez met een snelle inworp. Darri probeert naar een medespeler te passen. Uturys is nu in balbezit. Uturys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Machís onderschept slim de pass. Otero probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Magolego is nu in balbezit. Magolego geeft een hoge lob. Aguerreverre bokst de bal weg. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:8

80e minuut.
Jiménez passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Uturys verovert de bal door een tackle van achteren. Uturys schiet op doel. Aguerreverre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:9

83e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez met de inworp. Boeve rent richting de bal. Boeve geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aguerreverre speelt de bal door. Jiménez kopt de bal weg. Vivas is nu in balbezit. Boeve onderschept slim de pass. Boeve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Inworp. Jiménez met een snelle inworp. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magolego geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boeve rent richting de bal. Boeve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
derwin1 - Avalancha FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derwin1 84%, Avalancha FC 16%.
derwin1 - Avalancha FC 0:10