Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C AC Milan eSports
santi1 Tactiek 2X
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.4 gemiddelde waardering 60.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanswurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanswurst geeft de bal voor. Ciocia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:1

3e minuut.
Denigri geeft een lange en hoge pass. Ciocia kopt de bal weg. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:2

9e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:3

11e minuut.
Molletones geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:4

12e minuut.
Molletones geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García de bal. Molletones met een sublieme pass. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bustamante geeft een lange en hoge pass. Sootemäe kopt de bal weg. Bustamante rent richting de bal. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Denigri rent richting de bal. Denigri geeft een hoge lob. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:5

23e minuut.
Orsini probeert naar een medespeler te passen. Margiota speelt de bal door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García is nu in balbezit. Ciocia onderschept slim de pass. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Hanswurst is nu in balbezit. Hanswurst geeft de bal voor. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Denigri onderschept slim de pass. Denigri geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:6

28e minuut.
Kubiński geeft een hoge lob. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Inworp. Aguirre met een snelle inworp. Denigri rent richting de bal. Denigri geeft de bal voor. Sandoval maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cadíz geeft een hoge lob. Ciocia kopt de bal weg. Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Arocha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:7

33e minuut.
Sootemäe passt de bal in één keer door. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft de bal voor. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:8

35e minuut.
Denigri passt de bal zonder na te denken. Cadíz geeft een hoge lob. García onderschept slim de pass. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú rent richting de bal. Zigdis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zigdis krijgt een gele kaart. Aramburú raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aramburú kan niet meer verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia passt de bal zonder na te denken. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Arocha speelt de bal door. Denigri kopt de bal weg. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:9

42e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Denigri onderschept slim de pass. Denigri passt de bal met de wreef. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:10

44e minuut.
Sootemäe geeft een hoge lob. Arocha met een sublieme pass. Sootemäe geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 82%, AC Milan eSports 18%.
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:11

50e minuut.
Molletones geeft een lange en hoge pass. Sootemäe kopt de bal weg. Klungelig pakt García de bal. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orsini heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Sootemäe geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:12

57e minuut.
Daar is Molletones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molletones raakt geblesseerd tijdens het duel. Molletones zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandoval springt en kopt de bal. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:13

58e minuut.
Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe passt de bal zonder na te denken. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones passt de bal met de wreef. Sootemäe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Denigri geeft de bal voor. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:14

66e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Daar is Molletones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia rent richting de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Paal! Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Isnardi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Denigri geeft een hoge lob. Ciocia rent richting de bal. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:15

69e minuut.
Inworp. Molletones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sootemäe is nu in balbezit. Sootemäe passt de bal in één keer door. Molletones geeft een lange en hoge pass. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:16

71e minuut.
Ciocia kopt de bal weg. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft een lange en hoge pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Ciocia rent richting de bal. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:17

75e minuut.
Molletones met een sublieme pass. Sootemäe controleert de bal met de borst. Sootemäe geeft een lange en hoge pass. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Molletones met een sublieme pass. Kubiński geeft een hoge lob. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:18

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denigri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sootemäe geeft een lange en hoge pass. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Sootemäe passt de bal in één keer door. Daar is Molletones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molletones passt de bal zonder na te denken. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arocha trapt de bal weg. Zigdis kopt de bal weg. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zigdis geeft de bal voor. Molletones kopt de bal weg. Ciocia heeft problemen om de bal te vangen. Ciocia schiet op doel. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:19

83e minuut.
Ríos speelt de bal door. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:20

90e minuut.
Molletones passt de bal in één keer door. Bustamante rent richting de bal. Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 88%, AC Milan eSports 12%.
Chamos F.C - AC Milan eSports 0:21