Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Maracaibo real macarao
Arg02 Tactiek B
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski passt de bal in één keer door. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Parizotto is nu in balbezit. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu schiet op doel. Twaróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - real macarao 0:1

26e minuut.
Batorowicz rent richting de bal. Forero verovert de bal door een tackle van achteren. Forero geeft een hoge lob. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Twaróg bokst de bal weg.

34e minuut.
Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft de bal voor. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adurowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - real macarao 0:2

35e minuut.
Kamieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniecki passt de bal zonder na te denken. Parizotto controleert de bal met de borst. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Twaróg trapt de bal weg van het doel. Bortoń is nu in balbezit. Bortoń passt de bal met de wreef. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Adurowicz heeft problemen om de bal te vangen. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Adurowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 60%, real macarao 40%.
AC Maracaibo - real macarao 0:2

47e minuut.
Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Parizotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solvang is nu in balbezit. Solvang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - real macarao 0:3

56e minuut.
Inworp. Castillo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bortoń is nu in balbezit. Bortoń passt de bal in één keer door. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste geeft de bal voor. Mumowski kopt de bal weg. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sanz Cordón geeft een hoge lob. Forero is nu in balbezit. Forero geeft een hoge lob. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crespo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leikvoll zal de hoekschop nemen. Marín Robles springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Kitsak de bal. Chitrangda rent richting de bal. Chitrangda probeert naar een medespeler te passen. Kamieniecki rent richting de bal. Kamieniecki draait met de bal, schiet en ... Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski geeft een hoge lob. Kamieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - real macarao 1:3

70e minuut.
Winzenried komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sanz Cordón kopt de bal weg. Daar is Winzenried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Solvang de bal. Solvang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Winzenried rent richting de bal. Dieste onderschept slim de pass. Dieste geeft een lange en hoge pass. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solvang rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski geeft een hoge lob. Solvang rent richting de bal. Solvang draait met de bal, schiet en ... Twaróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordea komt het veld opgelopen. Békési komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mumowski heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski speelt de bal door. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - real macarao 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 45%, real macarao 55%.
AC Maracaibo - real macarao 1:4