Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela 1 Giants5180
Normal Tactiek Giants70
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten excellent
hopeless Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare is nu in balbezit. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia draait met de bal, schiet en ... Duarte kopt de bal weg. Caia is nu in balbezit. Caia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż speelt de bal door. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia draait met de bal, schiet en ... Olses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:1

14e minuut.
Antoś met een snelle inworp. Škrbo is nu in balbezit. Škrbo probeert naar een medespeler te passen. Caia rent richting de bal. Caia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Rynkowski de bal. Rynkowski passt de bal in één keer door. Piwowar speelt de bal door. Caia rent richting de bal. Caia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:3

19e minuut.
Caia rent richting de bal. Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Škrbo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Škrbo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tavare moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tavare kan niet meer verder spelen. Montana komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Piwowar passt de bal zonder na te denken. Rynkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Caia de bal. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:4

22e minuut.
Piwowar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isnardi komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Pyż rent richting de bal. Brizuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyż raakt geblesseerd tijdens het duel. Rynkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pyż springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pyż rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Rynkowski onderschept slim de pass. Pyż is nu in balbezit. Pyż haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:5

25e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Caia onderschept slim de pass. Antoś met een sublieme pass. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brizuela passt de bal zonder na te denken. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel. Olses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 1 85%, Giants5180 15%.
Venezuela 1 - Giants5180 0:6

47e minuut.
Türkşen rent richting de bal. Türkşen geeft de bal voor. Daar is Pyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż schiet op doel. Olses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:7

49e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski geeft een hoge lob. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caia onderschept slim de pass. Caia probeert naar een medespeler te passen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:8

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Saggiomo de bal onder controle te krijgen. Saggiomo geeft een lange en hoge pass. Rynkowski speelt de bal door. Pyż rent richting de bal. Pyż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:9

60e minuut.
Klungelig pakt Antoś de bal. Antoś passt de bal zonder na te denken. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:10

61e minuut.
Lancken passt de bal met de wreef. Caia rent richting de bal. Rynkowski geeft de bal voor. Pyż kan de bal niet met de borst controleren. Pyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:11

64e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś met een sublieme pass. Pyż rent richting de bal. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:12

65e minuut.
Pyż passt de bal in één keer door. Rynkowski probeert de bal met de borst te controleren. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel. Olses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:13

69e minuut.
Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi geeft een hoge lob. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia onderschept slim de pass. Caia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Caia is nu in balbezit. Caia passt de bal zonder na te denken. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:14

72e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Pyż is nu in balbezit. Pyż draait met de bal, schiet en ... Olses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:15

73e minuut.
Lancken speelt de bal door. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:16

83e minuut.
Klungelig pakt Brizuela de bal. Caia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pyż de bal. Pyż draait met de bal, schiet en ... Olses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 1 - Giants5180 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 1 86%, Giants5180 14%.
Venezuela 1 - Giants5180 0:17