Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catatumbo FC Real COL F.C.
Normal Tactiek 5112D WING
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Meza is nu in balbezit. Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Cepeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Mendez rent richting de bal. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Barboza rent richting de bal. Barboza met een sublieme pass. Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Cepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata passt de bal in één keer door. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Cepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:2

14e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een lange en hoge pass. Osorio kopt de bal weg. Grumezea geeft de bal voor. Barboza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:3

16e minuut.
Carmona speelt de bal door. Barboza is nu in balbezit. Aristigueta is nu in balbezit. Barboza onderschept slim de pass. Barboza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:4

19e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Carmona geeft een hoge lob. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez is nu in balbezit. Mendez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met de inworp. Mata rent richting de bal. Mata geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:5

23e minuut.
Mata met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea geeft de bal voor. Barboza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Hinestroza de bal. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle geeft een hoge lob. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grumezea geeft de bal voor. Mendez kopt de bal weg. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza onderschept slim de pass. Barboza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez passt de bal in één keer door. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Cepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:6

29e minuut.
Barboza rent richting de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Del Valle geeft een hoge lob. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barboza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grumezea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:7

35e minuut.
Rauseo passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata rent richting de bal. Mata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Carmona passt de bal met de wreef. Molina probeert de bal met de borst te controleren. Molina passt de bal in één keer door. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal in één keer door. Daar is Mendez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cepeda trapt de bal weg van het doel. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mendez de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catatumbo FC 82%, Real COL F.C. 18%.
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:7

46e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Carmona is nu in balbezit. Zambrano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zambrano krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal in één keer door. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:8

49e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata speelt de bal door. Klungelig pakt Mendez de bal. Mendez draait met de bal, schiet en ... Cepeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met een snelle inworp. Mata rent richting de bal. Mata geeft een lange en hoge pass. Grumezea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:9

50e minuut.
Daar is Rauseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano rent richting de bal. Mendez onderschept slim de pass. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera geeft een hoge lob. Mendez kopt de bal weg. Barboza rent richting de bal. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata onderschept slim de pass. Mata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendez de bal. Mendez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mendez kopt de bal weg. Barboza is nu in balbezit. Barboza met een sublieme pass. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Molina kan de bal niet met de borst controleren. Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carmona met de inworp. Mata geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:10

65e minuut.
Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carmona de bal. Mata met een sublieme pass. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:11

69e minuut.
Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona onderschept slim de pass. Carmona geeft een lange en hoge pass. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:12

78e minuut.
Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barboza de bal. Mendez is nu in balbezit. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Cepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft de bal voor. Inworp. Carmona met een snelle inworp. Mata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catatumbo FC 82%, Real COL F.C. 18%.
Catatumbo FC - Real COL F.C. 0:12