Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 1985 Team Lagann F.C
Normal Tactiek 352 blmp
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega maakt een afschuwelijke overtreding. Stokowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra met een snel genomen vrije trap. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Davalillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:1

4e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Pommerenke controleert de bal met de borst. Pommerenke geeft een hoge lob. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Davalillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Kučma is nu in balbezit. Kučma passt de bal in één keer door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:2

10e minuut.
Córdova geeft de bal voor. Palmeros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arocha rent richting de bal. Arocha geeft de bal voor. Kučma maakt een snoekduik en kopt de bal. Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Palmeros probeert de bal met de borst te controleren. Palmeros geeft een lange en hoge pass. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pommerenke speelt de bal door. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Davalillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:3

13e minuut.
Palmeros rent richting de bal. Palmeros passt de bal zonder na te denken. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Palmeros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:4

15e minuut.
Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:5

18e minuut.
Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Córdova de bal onder controle te krijgen. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Valderrama de bal. Palmeros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:6

20e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec met een sublieme pass. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:7

22e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft de bal voor. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel. Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Guerra speelt de bal door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros passt de bal met de wreef. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:8

24e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Davalillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:9

26e minuut.
Stokowiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Córdova de bal. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Davalillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:10

34e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Valera rent richting de bal. Valera met een sublieme pass. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ... Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:11

39e minuut.
Cantona passt de bal met de wreef. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Kučma heeft problemen om de bal te vangen. Kučma draait met de bal, schiet en ... Davalillo bokst de bal weg.

41e minuut.
Davalillo met een harde bal richting middenveld. Guerra probeert de bal met de borst te controleren. Guerra passt de bal in één keer door. Kučma is nu in balbezit. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Stiffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 1985 90%, Team Lagann F.C 10%.
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:11

47e minuut.
Arocha rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Guerra speelt de bal door. Pommerenke geeft een hoge lob. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Kučma rent richting de bal. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft de bal voor. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Davalillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:12

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantona met de inworp. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Montiel komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Palmeros is nu in balbezit. Cabral begaat een overtreding. Palmeros raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:13

55e minuut.
Kučma haalt uit met een fantastische trap. Davalillo speelt de bal door. Pommerenke kopt de bal weg. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma draait met de bal, schiet en ... Davalillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:14

60e minuut.
Yardley komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Stokowiec met een snelle inworp. Guerra speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:15

62e minuut.
Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke passt de bal met de wreef. Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Rincón komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke passt de bal in één keer door. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:16

67e minuut.
Herrera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra met een sublieme pass. Kučma rent richting de bal. Kučma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:17

71e minuut.
Rincón onderschept slim de pass. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke geeft een hoge lob. Kučma springt en kopt de bal. Davalillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:18

80e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. Kučma springt en kopt de bal. Davalillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:19

81e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Davalillo trapt de bal weg van het doel. Lozano kopt de bal weg. Montiel met een sublieme pass. Kučma rent richting de bal. Kučma geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:20

83e minuut.
Lozano speelt de bal door. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pommerenke met een sublieme pass. Klungelig pakt Kučma de bal. Cabral is nu in balbezit. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pommerenke zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:21

89e minuut.
Palmeros geeft een hoge lob. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Kučma verovert de bal door een tackle van achteren. Kučma schiet op doel. Davalillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:22

90e minuut.
Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec geeft een hoge lob. Velandia probeert de bal met de borst te controleren. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 1985 84%, Team Lagann F.C 16%.
Real Madrid 1985 - Team Lagann F.C 0:22