Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CheegypT Sc Atletico Zulia
Attack Tactiek korn5
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
26 gemiddelde waardering 38.4
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen goed


22e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een hoge lob. Arreaza probeert de bal aan de voet te houden. Bracho rent richting de bal. Bracho schiet op doel. Iriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Arreaza is nu in balbezit. Bracho onderschept slim de pass. Bracho met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bottini rent richting de bal. Bottini geeft een lange en hoge pass. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Aroztegu geeft de bal voor. Reyes kopt de bal weg. Bracho is nu in balbezit. Bracho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:1

38e minuut.
Inworp. Galea met een snelle inworp. Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 82%, Atletico Zulia 18%.
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:2

47e minuut.
Ortuño geeft de bal voor. Montenegro probeert de bal aan de voet te houden. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Iriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:3

49e minuut.
Butto geeft de bal voor. Arreaza controleert de bal met de borst. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:4

78e minuut.
Aroztegu met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrasquel de bal. Reyes is nu in balbezit. Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aroztegu geeft de bal voor. Reyes kopt de bal weg. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú speelt de bal door. Aroztegu rent richting de bal. Aroztegu geeft een hoge lob. Bracho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 68%, Atletico Zulia 32%.
CheegypT Sc - Atletico Zulia 0:4