Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelaos croz04
433 Tactiek 2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kouffati geeft een hoge lob. Inworp. Gąsowski met de inworp. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:1

3e minuut.
Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas passt de bal met de wreef. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. Aguerreverre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:2

7e minuut.
Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek passt de bal zonder na te denken. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:3

7e minuut.
Altuve passt de bal in één keer door. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas onderschept slim de pass. Walas schiet op doel. Aguerreverre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:4

10e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas rent richting de bal. Walas passt de bal met de wreef. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:5

13e minuut.
Płatek rent richting de bal. Płatek passt de bal met de wreef. Walas is nu in balbezit. Walas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:6

14e minuut.
Płatek probeert naar een medespeler te passen. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas onderschept slim de pass. Walas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vizcaíno kopt de bal weg. Altuve rent richting de bal. Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:7

17e minuut.
Gąsowski kopt de bal weg. Walas probeert de bal aan de voet te houden. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas onderschept slim de pass. Walas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cadíz met een harde bal richting middenveld. Vizcaíno kopt de bal weg. Płatek kan de bal niet met de borst controleren. Płatek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara speelt de bal door. Gąsowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:8

22e minuut.
Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski met een sublieme pass. Walas rent richting de bal. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:9

25e minuut.
Vizcaíno met een sublieme pass. Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siepka probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:10

28e minuut.
Gąsowski onderschept slim de pass. Gąsowski speelt de bal door. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kouffati de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:11

33e minuut.
Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een lange en hoge pass. Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas schiet op doel. Aguerreverre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. Siepka rent richting de bal. Siepka met een sublieme pass. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:12

37e minuut.
Kouffati geeft een lange en hoge pass. Płatek is nu in balbezit. Kouffati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płatek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walas komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Płatek rent richting de bal. Płatek passt de bal zonder na te denken. Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno passt de bal in één keer door. Siepka met een sublieme pass. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas draait met de bal, schiet en ... Aguerreverre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vizcaíno heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno geeft de bal voor. Siepka kopt de bal weg. Walas rent richting de bal. Walas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:13

44e minuut.
Túñez heeft problemen om de bal te vangen. Siepka is nu in balbezit. Siepka passt de bal zonder na te denken. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel. Aguerreverre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouffati kan de bal niet met de borst controleren. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelaos 91%, croz04 9%.
Pelaos - croz04 0:14

48e minuut.
Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek onderschept slim de pass. Vizcaíno is nu in balbezit. Płatek is nu in balbezit. Płatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:15

52e minuut.
Inworp. Hebeisen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gąsowski passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno met een sublieme pass. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Płatek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vizcaíno speelt de bal door. Płatek rent richting de bal. Hebeisen is nu in balbezit. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:16

61e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Altuve heeft problemen om de bal te vangen. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siepka zal de hoekschop nemen. Hebeisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kouffati de bal onder controle te krijgen. Aguerreverre bokst de bal weg. Płatek is nu in balbezit. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ziep kopt de bal weg. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen passt de bal met de wreef. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Castellin geeft de bal voor. Vizcaíno kopt de bal weg. Klungelig pakt Franco Reyes de bal. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aguerreverre trapt de bal weg van het doel. Vizcaíno heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno met een sublieme pass. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelaos - croz04 0:17

68e minuut.
Klungelig pakt Túñez de bal. Gąsowski met een sublieme pass. Vizcaíno met een sublieme pass. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel. Aguerreverre bokst de bal weg.

71e minuut.
Cadíz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kouffati de bal onder controle te krijgen. Gąsowski geeft een hoge lob. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gąsowski passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Aguerreverre trapt de bal weg. Vizcaíno kopt de bal weg. Klungelig pakt Hebeisen de bal. Hebeisen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Aguerreverre met een harde bal richting middenveld. Rendón kopt de bal weg. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aguerreverre trapt de bal weg van het doel. Vizcaíno kopt de bal weg. Hebeisen speelt de bal door. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siepka probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gąsowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcaíno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hebeisen de bal. Płatek rent richting de bal. Płatek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kouffati met een harde bal richting middenveld. Gąsowski kopt de bal weg. Hebeisen is nu in balbezit. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelaos 81%, croz04 19%.
Pelaos - croz04 0:17