Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyperion F.C. Chucuto FC
Normal Tactiek 433Mod
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 50.7
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Añor kopt de bal weg. Klungelig pakt Escalona de bal. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Zárate speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal met de wreef. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Guerra onderschept slim de pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiménez bokst de bal weg.

17e minuut.
Damian passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cuicas is nu in balbezit. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Añor met de inworp. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een lange en hoge pass. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:1

25e minuut.
Baumann passt de bal zonder na te denken. Añor speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra geeft een hoge lob. Pacheco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor geeft een hoge lob. Guerra geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:2

38e minuut.
Añor rent richting de bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:3

42e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 81%, Chucuto FC 19%.
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:3

54e minuut.
Añor rent richting de bal. Añor speelt de bal door. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:4

57e minuut.
Añor geeft een lange en hoge pass. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft de bal voor. Daar is Urbaneja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:5

59e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Orozco de bal. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inciarte met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:6

67e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Orozco onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Añor zal de hoekschop nemen. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:7

72e minuut.
Inciarte geeft de bal voor. Cuicas probeert de bal aan de voet te houden. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:8

77e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal in één keer door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:9

79e minuut.
Ferrebús rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerra zal de hoekschop nemen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 84%, Chucuto FC 16%.
Hyperion F.C. - Chucuto FC 0:10