Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabipelaos FC Paisanos FC
433 Tactiek N-451DefLfBckUp
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 44
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal zonder na te denken. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán verovert de bal door een tackle van achteren. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:1

6e minuut.
Saldivia speelt de bal door. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić probeert naar een medespeler te passen. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Saldivia de bal. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński probeert naar een medespeler te passen. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:3

18e minuut.
Suliński passt de bal zonder na te denken. Saldivia controleert de bal met de borst. Corvalán rent richting de bal. Corvalán draait met de bal, schiet en ... Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:4

23e minuut.
Reyes met de inworp. Fuenmayor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suliński. Suliński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Reyes rent richting de bal. Suliński speelt de bal door. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón met een sublieme pass. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Valdés trapt de bal weg. Baiano kopt de bal weg. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gallegos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szymaniak geeft een lange en hoge pass. Cikatić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cikatić met een sublieme pass. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ettedgui rent richting de bal. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabipelaos FC 79%, Paisanos FC 21%.
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:5

46e minuut.
Suliński met een sublieme pass. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia onderschept slim de pass. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Suliński rent richting de bal. Suliński passt de bal zonder na te denken. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corvalán is nu in balbezit. Saldivia rent richting de bal. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:6

61e minuut.
Suliński rent richting de bal. Suliński geeft een hoge lob. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán onderschept slim de pass. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Baiano passt de bal zonder na te denken. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:7

82e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak met een sublieme pass. Zakos geeft de bal voor. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabipelaos FC 71%, Paisanos FC 29%.
Rabipelaos FC - Paisanos FC 0:7