Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN Titanes de Oriente F.C.
343 2016 Tactiek 433
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.5 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Azpurua de bal onder controle te krijgen. Kobiak is nu in balbezit. Kobiak passt de bal met de wreef. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu schiet op doel. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:1

4e minuut.
Uslu rent richting de bal. Uslu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arouca de bal. Arouca haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:2

5e minuut.
Uslu onderschept slim de pass. Uslu passt de bal met de wreef. Kobiak is nu in balbezit. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

9e minuut.
Palomón passt de bal met de wreef. Téllez rent richting de bal. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:3

12e minuut.
Luces speelt de bal door. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak passt de bal met de wreef. Uslu is nu in balbezit. Uslu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:4

17e minuut.
Uslu verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quiñones. Quiñones krijgt een gele kaart. Téllez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uslu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Téllez speelt de bal door. Klungelig pakt Arouca de bal. Téllez is nu in balbezit. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:5

20e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza speelt de bal door. Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uslu is nu in balbezit. Uslu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:6

22e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón onderschept slim de pass. Palomón met een sublieme pass. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Otaiza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Téllez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palomón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:7

33e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Rolán verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca rent richting de bal. Uslu is nu in balbezit. Uslu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arouca rent richting de bal. Arouca passt de bal in één keer door. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arouca is nu in balbezit. Arouca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:8

38e minuut.
Nurci probeert naar een medespeler te passen. Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Téllez rent richting de bal. Arouca is nu in balbezit. Arouca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Uslu heeft problemen om de bal te vangen. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arouca de bal. Arouca speelt de bal door. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez bokst de bal weg. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:9

44e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Kobiak onderschept slim de pass. Kobiak passt de bal met de wreef. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez schiet op doel. Domínguez bokst de bal weg.

45e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Uslu is nu in balbezit. Uslu passt de bal met de wreef. Téllez is nu in balbezit. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Domínguez bokst de bal weg. Arouca rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nurci neemt de hoekschop. Uslu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 77%, Titanes de Oriente F.C. 23%.
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:10

48e minuut.
Kobiak speelt de bal door. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez geeft een lange en hoge pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Domínguez met een harde bal richting middenveld. Stiffler rent richting de bal. Stiffler geeft de bal voor. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:11

55e minuut.
Linárez geeft een hoge lob. Abuşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuşov geeft een lange en hoge pass. Arouca is nu in balbezit. Arouca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Palomón probeert naar een medespeler te passen. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:12

61e minuut.
Pirela verovert de bal door een tackle van achteren. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón geeft een hoge lob. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kobiak passt de bal met de wreef. Téllez is nu in balbezit. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ... Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Uslu rent richting de bal. Téllez rent richting de bal. Otaiza onderschept slim de pass. Uslu rent richting de bal. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Uslu geeft een lange en hoge pass. Kobiak speelt de bal door. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:13

73e minuut.
Palomón kopt de bal weg. Uslu probeert de bal met de borst te controleren. Quiñones rent richting de bal. Uslu onderschept slim de pass. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:14

74e minuut.
Rincón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nurci de bal. Nurci passt de bal in één keer door. Arouca is nu in balbezit. Arouca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Uslu is nu in balbezit. Téllez is nu in balbezit. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ... Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:15

81e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:16

82e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:17

86e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Arouca passt de bal in één keer door. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:18

89e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ... Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 75%, Titanes de Oriente F.C. 25%.
SK ITALVEN - Titanes de Oriente F.C. 0:19