Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mi family NARANJA MECANICA FC
433 Tactiek Cruyff2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50.7
weak Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Riberos speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo schiet op doel. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Galarraga passt de bal met de wreef. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal zonder na te denken. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Riberos speelt de bal door. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Bello geeft de bal voor. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Carmona speelt de bal door. Bello kopt de bal weg. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft een lange en hoge pass. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea geeft de bal voor. Riberos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:1

12e minuut.
Zalzman rent richting de bal. Riberos onderschept slim de pass. Riberos geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos passt de bal zonder na te denken. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:2

16e minuut.
Gamargo rent richting de bal. Gamargo passt de bal zonder na te denken. Daar is Zalzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riberos is nu in balbezit. Riberos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:3

18e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:4

22e minuut.
Zalzman heeft problemen om de bal te vangen. Riberos rent richting de bal. Riberos passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:5

23e minuut.
Galarraga is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Galarraga onderschept slim de pass. Galarraga geeft de bal voor. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh met een sublieme pass. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft een lange en hoge pass. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:6

32e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Carmona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:7

38e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Riberos kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:8

40e minuut.
Klungelig pakt Tarazona de bal. Riberos is nu in balbezit. Riberos passt de bal met de wreef. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:9

42e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Galarraga speelt de bal door. McIntosh met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Carmona trapt de bal weg van het doel. McIntosh kopt de bal weg. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McIntosh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:10

44e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:11

45e minuut.
Gamargo probeert naar een medespeler te passen. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mi family 85%, NARANJA MECANICA FC 15%.
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:11

48e minuut.
Riberos passt de bal met de wreef. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma geeft de bal voor. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Carmona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:12

53e minuut.
Adamas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galarraga rent richting de bal. Galarraga speelt de bal door. Riberos is nu in balbezit. Riberos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Canorea verovert de bal door een tackle van achteren. Canorea geeft een hoge lob. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:13

59e minuut.
Orsini met een sublieme pass. Gamargo is nu in balbezit. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

66e minuut.
Galarraga speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:14

67e minuut.
Riberos passt de bal met de wreef. Galarraga probeert naar een medespeler te passen. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Carmona bokst de bal weg. Riberos is nu in balbezit. Riberos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:15

69e minuut.
Galarraga kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedraza de bal. Riberos rent richting de bal. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:16

70e minuut.
Riberos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortiz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:17

78e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:18

88e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:19

89e minuut.
Zalzman rent richting de bal. Zalzman speelt de bal door. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mi family 80%, NARANJA MECANICA FC 20%.
mi family - NARANJA MECANICA FC 0:20